Ny hjemmeside for ditt firma

Idag starter 8 av 10 kjøpsprosesser på leverandørenes hjemmesider (i følge en rapport om handel innen B2B fra Acquity Group, 2014). Sørg derfor for at innsalget lykkes på nettsiden. Ja, det krever tid og ressurser å bygge en hjemmeside som er et godt salgsvertøy, men du vil se en investering som lønner seg. 

Hvem som helst kan bygge et nettsted, men å gjøre det riktig krever både kompetanse og forretningsforståelse. Med ett hundretalls hjemmessider, 15-års erfaring har du nå funnet fram til en erfaren og trygg leverandør. Vi jobber tett sammen med deg som kunde med informasjonsstruktur og definerer mål for å skape et best mulig webdesign. Vi leverer hjemmesider som ganske enkelt fungerer, 24 timer i døgnet, på alle enheter, skaper interesse for firmaet ditt og konverterer dem til salg. Ring 450 37 000 eller send en e-post til post@snittreklame.no for en uforpliktende samtale.

Styrk virksomheten din med nye, skreddersydde, brukervennlige nettsider som du ved en håndvending kan oppdatere selv.

Møtes over en kopp kaffe?

Første møtet er naturligvis gratis. Du kan forvente en dialog preget av faglig tyngde, i en personlig og humørfull tone.

Vi lytter først og fremst for å lære hvem du er, hvem dine kunder er, og hva som er dine utfordringer og mål. Så vil tiden vise om vi går igang og skaper noe spennende sammen.

 


Kontakt meg for en prat

Ring Send e-post

Du får webdesign og teknologi fra øverste hylle

     Brukervennlig webdesign

Du får en webside som tydelig viser din identitet og kommuniserer godt med kundene dine. Dette er vårt DNA og det vi definitivt gjør best.

      WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig og svært fleksibel. Mer om WordPress.

     Nyeste responsivt design teknologi

Ca 20% av nettrafikk er fra mobil, så ikke gå glipp av relevant trafikk. Dine nye hjemmesider tilpasser seg automatisk dagens og morgendagens skjermer.

    Trygg og stabil serverløsning

Driftsikkerhet, daglig backup og gratis support. Vår partner og hosting-spesialist Swiboda har sørget for fornøyde kunder i over 10 år.

     Sertifisert synlighet i søk

Teknologien og metoden vi benytter sørger for at du får en søkemotoroptimalisert grunnstruktur. Innholdet er likevel det mest avgjørende. Vi er dine rådgivere.

       Trafikk- og statistikkoversikt

Google Analytics er en av de kraftigste nettanalyse-løsningene på markedet - og det er gratis. Du får Google Analytics og månedlige rapporter på e-post.

    Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

       Strategisk utviklet hjemmeside

Nettsidene designes ved bevisste, veioverveide valg - med spesifikke resultater som mål. Brukeropplevelse, kommunikasjon og salgskonvertering!

       Web-applikasjonsutvikling

En skreddersydd webapplikasjon kan tilføre funksjonalitet som mangler i eksisterende løsninger. Vi kan utvikle egne applikasjoner eller plugins for deg.

Se de nyeste nettsidene vi har designet

Ny hjemmeside for North

Ny hjemmeside for North

Hjemmeside rettet mot bedriftsmarkedet
Webapplikasjon for treningsssenter

Webapplikasjon for treningsssenter

Designkonsept med ulike forsidedesign
Nytt webside design for Bacaplast

Nytt webside design for Bacaplast

B2B med WooCommerce produktsider
Webløsning for Voss Næringshage

Webløsning for Voss Næringshage

Responsive nettsider med seminarkalender
Webutvikling for førstehjelpskurs

Webutvikling for førstehjelpskurs

Webutvikling for kurs og opplæringsbedriften Grip
Webdesign for frisørsalong

Webdesign for frisørsalong

Fotografering og webdesign for frisørsalong
Lammekjøtt.no

Lammekjøtt.no

Nettsider med online bestilling
Ullensvang Gjesteheim

Ullensvang Gjesteheim

Responsive nettsider med integrert booking
Lothe Feriehytter

Lothe Feriehytter

Webdesign med heldekkende bilder
Selstad

Selstad

Webdesign med WordPress CMS