Nettbutikk for små og mellomstore bedrifter

Netthandel har aldri vært enklere enn med WordPress WooCommerce. Nå kan dine kunder handle dine varer/tjenester når som helst, hvor som helst.

Vi leverer en handelsplattform som gjør nettbutikken din lekende lett å administrere. Samtidig er du sikret en løsning som gir en virkelig god handleopplevelse for dine kunder.

Ring 450 37 000 eller send en e-post til post@snittreklame.no for en uforpliktende samtale om din fremtidige nettbutikk.

Styrk virksomheten din med ny, skreddersydd, nettbutikk som du ved en håndvending kan oppdatere selv.

Møtes over en kopp kaffe?

Første møtet er naturligvis gratis. Du kan forvente en dialog preget av faglig tyngde, i en personlig og humørfull tone.

Vi lytter først og fremst for å lære hvem du er, hvem dine kunder er, og hva som er dine utfordringer og mål. Så vil tiden vise om vi går igang og skaper noe spennende sammen.

 

torstian100
Kontakt meg for en prat

Ring Send e-post

Nettbutikk og nettside hånd i hånd

     E-handel og nettside

WooCommerce nettbutikk integreres sømløst i WordPress. Du rediger nettsiden og nettbutikken på ett og samme sted! Sammen gir de en fleksibel og funksjonsrik løsning, tilrettelagt for skalering i takt med nettbutikkens vekst.

      Webdesign

Brukervennlig webdesign, WordPress publiseringsløsning med trygg åpen kildekode, Nyeste responsivt design teknologi og synlighet i søk er er selvsagt del av nettbutikk fra Snitt.

     WooCommerce nettbutikk

WooCommerce er idag verdens mest populære nettbutikkløsning for WordPress. Fordelene med WooCommerce er mange, løsningen er lisensfri og svært enkel å administrere.

    Fylt til randen med funksjoner

Du kan naturligvis gjøre endringer og legge til ubegrenset med nye varer. I tillegg kan du legge inn tilbud, kampanjekoder, justere fraktalternativer og mye mer.

     Struktur

Alle produkter sorteres i kategorier og en underkategorier, og er søkbare. Hvert produkt har en egen produktside som viser produktbilde, spesifikasjoner, beskrivelse, kundeomtaler, tilbehør, relaterte produkter og varetilgjengelighet.

       Varelager og beholdning

I nettbutikken administrerer du varelager og beholdning slik at du til enhver tid har full kontroll på hva du har tilgjengelig for kunden.

    Fraktalternativer

Et godt utvalgt av fraktalternativer kan øke salget i din nettbutikk. I nettbutikken setter du lett opp de fraktalternativer du ønsker å tilby.

     Betalingsløsninger

Ulike betalingsmoduler kan integreres mot nettbutikken. Du velger selv om du vil inngå avtale med NetAxept (NETS) og DIBS som støtter VISA, MasterCard/Maestro, PayPal, BankAxess og faktura/avbetaling som Klarna.

       Sikkerheten er ivaretatt

WooCommerce er sikkerhetsklarert av Sucuri Security for å garantere at nettbutikk-løsningen gir både deg som eier og kunde trygghet. Dette skaper en utrolig viktig tillit til din nettbutikk.