Logo er moderne og passer godt inn i den grafisk profilen til Bacaplast

Bacaplast

Baca leverer plastfolieprodukter til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Baca holder til sør for Bergen og er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Arbeid Snitt har gjort for Baca

Grafisk Profil:
Logo, fargepalett, grafisk element og typografi

Trykksaker:
Visittkort, rollup, posedesign og merkantile trykksaker

Multimedia:
Nettside, søkemotoroptimalisering og AdWords annonser

Beskrivelse

Det første bildet dine kunder får av deg og din bedrift er ofte via et visittkort, en annonse eller etter et besøk på din hjemmeside. Det er derfor svært viktig at førsteinntrykket fremstår profesjonelt og gir en god beskrivelse av hva bedriften driver med. Dette sikrer du deg ved en godt gjennomført grafisk profil.

Baca´s grafiske profil består av logo, fargepalett, typografi og grafiske elementer som skaper selve rammen for merkevaren Baca. En god grafisk profil gjør det lett å kjenne igjen bedriften i ulike kanaler og sammenhenger. Ved bruk av riktig farge, typografi, logo og grafisk utrykk har Snitt utformet en grafisk profil som skaper et helhetlig utrykk som fungerende både på hjemmesiden, til trykksaker (visittkort, brosjyrer, annonser, plakater) profilerings- og reklameartikler, skilt og profileringsmatriell.

Stilren logo som del av grafisk profil for bacaplast
Stilren logo som del av grafisk profil for bacaplast
Vi utformer webside design som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Dette har vi veldig mange års erfaring med.
Merkantile trykksaker, nettside, visittkort som del av grafisk profil for Bacaplast
Miljøvennlig pose produsert i samarbeid med Bacaplast
Miljøvennlig pose produsert i samarbeid med Bacaplast