• Kategori: Visuell identitet
  • Kunde: Bacaplast

Grafisk profil for Bacaplast

Baca leverer plastfolieprodukter til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Baca holder til sør for Bergen og er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Det første bildet dine kunder får av deg og din bedrift er ofte via et visittkort, en annonse eller etter et besøk på din hjemmeside. Det er derfor svært viktig at førsteinntrykket fremstår profesjonelt og gir en god beskrivelse av hva bedriften driver med. Dette sikrer du deg ved en godt gjennomført grafisk profil. 

Snitt Reklamebyrå har hjulpet Bacaplast med utforming av grafisk profil.

Baca´s grafiske profil består av logo, fargepalett, typografi og grafiske elementer som skaper selve rammen for merkevaren Baca. En god grafisk profil gjør det lett å kjenne igjen bedriften i ulike kanaler og sammenhenger. Ved bruk av riktig farge, typografi, logo og grafisk utrykk har Snitt utformet en grafisk profil som skaper et helhetlig utrykk som fungerende både på hjemmesiden, til trykksaker (visittkort, brosjyrer, annonser, plakater) profilerings- og reklameartikler, skilt og profileringsmatriell.

Snitt har levert følgende:

Grafisk profil

– Logo

– Fargepalett

– Grafiske element

– Typografi

 

Trykksaker

– Visittkort

– Rollup

– Posedesign

– Merkantile trykksaker

– Annonsemaler

 

Multimedia

– Nettside

– Søkemotoroptimalisering

– AdWords annonser

Se grafisk profil i bruk på Baca´s nettsider: www.baca.no