• Kategori: Hjemmesider
  • Kunde: North Consultants

«North Consultants AS består av dedikerte rådgivere med lang praktisk fartstid innenfor ledelse både i Norge og internasjonalt. Deres spesialitet er “go-to-market”, som gir bedrifter konkurransefortrinn og forbedret kundeopplevelse gjennom fokus på produkt- og prisstrategi. North jobber også med rådgiving innenfor finans, teknologi og IT samt rekrutering av kvalifisert personell innenfor disse områdene.»

Snitt har levert ny hjemmeside for North Consultants. Sammen med kunden har vi utviklet en moderne, fremtidsrettet hjemmeside rettet mot bedriftsmarkedet, som tydelig kommuniserer selskapets kjerneområde og verdien av å bruke dyktige strateger i et stadig tøffere marked.

Hjemmeside for alle flater
Hjemmesiden er responsiv og fungerer på både PC, mobil og nettbrett. Dette er spesielt viktig for et selskap som skal være troverdig på rådgiving innenfor teknologi og innovasjon. Brukergrensesnittet er utviklet med tanke på at kunden lett skal finne frem til det tjenesteområdet som er aktuelt for akkurat dem. Selve designen har god kontrast i farger og bruker relevant grafikk og animasjon for å understreke innholdet.

 

Snitt har levert følgende:

• Fremtidsrettet hjemmeside design
• Spissing av visuelt budskap på hjemmesiden
• Modernisering av logo og fargebruk i grafisk profil

Opplev webløsningen på North-Consultants.no