WordPress leverandør for bedrifter

WordPress leverandør

Vi foretrekker åpen kildekode og som WordPress leverandør designer vi nettsider for bedrifter i verdens mest populære publiseringsverktøy. WordPress er lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen fleksibel og kan skreddersys alle dine behov. WordPress er i stadig utvikling og som WordPress leverandør, hvet vi at du får en løsning som kan vokse og utvikles i takt med forretningen din. Snitt Reklamebyrå har kontor i Bergen og på Voss.

5 fordeler med WordPress

Spar penger. Du oppdaterer og administrerer nettsiden selv.

Ingen lisenskostnader: Holder de faste utgiftene nede.

Åpen kildekode: Trygghet ved å være uavhengig av leverandør.

Overlegen funksjonalitet: 30.000+ plugins! Nettbutikk, booking, søk…

WordPress er SEO vennlig. Hjemmesiden er godt synlig i websøk.

Siden WordPress er den mest brukte publiseringsplattformen i verden har vi grunnfunksjonaliteten de fleste nettsider består av allerede klar og du har et best mulig grunnlag til å få kraftig funksjonalitet til en rimelig pris.

Dermed kan vi heller bruke tid til å skape spennende design, god brukervennlighet og mye funksjonalitet.

Se aktuelle bedriftsnettsider vi har designet: GlødeVossabadet, ÅmotWolf Lodge.

Brukervennlig

WordPress er enkel i bruk og rask i gjennomføring av oppgaver. Kombinert med Avia LayoutBuilder blir den ekstra brukervennlig.

Tygg åpen kildekode

Enkel å tilpasse slik at Google finner den i havet av informasjon på internett, forutsatt at du er bevisst hvilke ord du ønsker treff på.

Jevnlig oppdatert

Webløsningen din fra WordPress oppgraderes kontinuerelig. Det betyr at nettsiden din til enhver tid har god beskyttelse mot virus og hacking.

Mobiltilpasset

WordPress har responsivt webdesign. Det vil si at de automatisk skaleres til rett skjermformat enten du går på nett via PC, mobil eller nettbrett.

Plugins

WordPress har en rekke plugins som enkelt kan brukes for å videreutvikle nettsiden din med kraftig funksjonalitet.

Robust løsning for fremtiden

Millioner av nettsider bruker WordPress og tusenvis utvikler for WordPress. Noe som betyr at webløsningen er leverandøruavhengig.

Ta kontakt i dag for mer informasjon

Få priser og referanser fra din neste WordPress leverandør.