Visittkort - Du får bare en sjangs til førsteinntrykket

Profesjonelt design av visittkort

Trenger du hjelp til oppsett og design av ditt visittkort, har du komt rett. Ved å bruke en profesjonell designer er du sikret et godt resultat.

Hvordan
Vi setter opp ditt design opp med vår designprogramvare. Trykkeri krever dette. Og resutatet blir bedre.

Hvor lang tid bruker designer?
Vi bruker ca. en time á 950,- eks mva.

Har du designet selv og/eller et begrenset budsjett? 
Da er ikke et reklamebyrå det beste for deg. Det finnes gode gjør det selv-løsninger på nett.

Design og oppsett
Vi bruker ca. en time á 950,- eks mva.

Trykk internasjonalt for best pris/kvalitet
Vi samarbeider med et trykkeri i London som har spesialisert seg på trykk av visittkort og leverer derfor veldig høy kvalitet.
Her får du gode priser på små opplag helt ned i 50 visittkort. Leveringstiden er noe lenger enn dersom du bestiller lokalt. Dersom du kan vente noen dager ekstra, så er vår anbefaling at kvaliten/pris verdt å vente på.
Prisanslag: Ca. tre kroner per visittkort. + Porto ca. 70 kroner. 

Trykk lokalt for neste dags levering
Vi kan også hjelpe deg dersom du ønsker å trykke lokalt, da er leveringstiden kortere. Prisen på små opplag blir høyere, men skal du ha flere hundre går prisen per kort fort ned.
Prisanslag 500 visittkort: Ca. 800 kroner.

Bestill visittkort

Se eksempler på ferdige visittkort

Visittkort kan sees på som en firmapresentasjon i miniformat, så hvis du bare har en sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, gjør det bra!

Vi designer er dobbeltsidige visittkort med fullfarges trykk. Vi leverer et utvalg av premiumpapir til visittkort: I tillegg til bærekraftig Gloss, kan du velge 100% resirkulert med en lett satin finish eller med glatt matt laminat.
Produksjonen er gjennomført ved Londons beste visittkortspesialist, som ved bruk av nyeste trykkteknologi leverer fullfarget trykk på begge sider, fine avrundede hjørner, matt foliering og et virkelig solid papir.

Eksemplene viser bedrifter i Bergen og Voss ønsket seg visittkortdesign som er profesjonell, unik og i tillegg tiltrekker seg oppmerksomhet. Visittkortene følger ellers bedriften´s visuelle profil, slik at gjenkjenningen er optimal.