Sylskarp markedsføring av merkevaren La merkevaren skjære gjennom i alle kampanjer Markedsføring må være fundamentert på noe ekte og overbevisende Vi skjærer gjennom støyen for å gi klarhet til våre kunder

Vi leverer verdiskapende markedsføring og målbare resultater ved å kombinere kreativitet, innsikt, strategi og teknologi. Vel og bra, men du har allerede en skarp kniv i skuffen som vi ser vårt snitt til å bruke. En kniv mange av våre kolleger glemmer i en tid med uendelige muligheter.

Snitt lar din merkevare skjære gjennom i alle kampanjer

Bransjen er i dag preget av kortsiktig tenkning hvor en hopper på første og beste kreative idé. Slik bygges hverken din bedrifts merkevare eller varige vedier. Her skiller vi oss fra andre markedsføringsbyråer ved at vi alltid løfter frem din merkevare.

Deler du våre verdier om å menneskeliggjøre moderne markedsføring og ser viktigheten av å ha merkevaren i fokus? Da er vi en god match og byrået for deg.

Markedsføringstjenester

Markedsføringsmiksen og virkemidlene avhenger av hvilke mål vi tar sikte på å oppnå. Ofte er en blanding av flere av disse kanalene og tjenestene det som skal til for å gi resultater i mersalg og nye kunder.

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer.

Markedsrådgivning

Riktig målgruppe, riktig innhold, riktig kanal, til riktig tid. Snitt hjelper deg med markedsplanlegging, for å nå kundene hvor de er.

Kampanjer

Vi hjelper deg med å gjennomføre treffsikre kampanjer på tradisjonelle såvel som nye digitale flater. Se #DusjNaken-kampanjen.

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer. Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet når noen leter etter dem. Les mer om SEO for bedrifter.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Organisk treff på Google er mer verdt enn en betalt plassering. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet. Mer om søkemotoroptimalisering.

Snitt Reklamebyrå er sertifisert Google Partner og kan hjelpe deg med Google Ads.

Annonsering i Google

Vår webdesign-kunnskap krysset med Google Ads-annonsering gir et unikt fortrinn til våre kunder. Vi er også sertifisert Google Partner. Mer om annonsering med Google Ads

Annonsering på Facebook

Vi bygger smarte, kreative annonser, som effektivt når dine målgrupper til et minst mulig annonsebudsjett.

Vi bygger spesifikke, relevante, attraktive annonser for å få frem ditt budskap. Annonsér i nettaviser eller relevante fagblad.

Annonser til print eller web

Vi bygger relevante, attraktive annonser for å få frem ditt budskap. Annonsér i nettaviser eller relevante fagblad.

Google Min bedrift er et viktig verktøy. Det hjelper virksomheten din å samhandle med målgruppen din. Det hjelper også til med å gi nyttig informasjon til nåværende og potensielle kunder.

Google min bedrift

Google min bedrift blir stadig viktigere. Vi oppretter profil for deg på google min bedrift for at du skal synes optimalt i Google søk og Google maps. Mer om Google min bedrift

Vi sørger for at du tilstede der hvor målgruppene dine er og former informasjonen som finnes om deg til en verdi for din bedrift.

Sosial profilering

Vi sørger for at du tilstede der hvor målgruppene dine. Vi designer for Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, LinkedIn og mer. Mer om sosial profilering

Trekløveret i Snitt´s markedsføringsteam

Kunderådgiver og reklamekonsulent

Tor Stian Ramsøy

Strategisk markedsrådgiver

E-post: torstian@snittreklame.no
Telefon: 450 37 000

Helene B. Holmås

Prosjektleder og digital markedsfører

E-post: helene@snittreklame.no
Telefon: 915 58 919

Designer i Snitt Reklamebyrå Martha Humlevik Rosenlund

Martha H. Rosenlund

Digital markedsfører

E-post: martha@snittreklame.no
Telefon: 959 64 630‬

Markedsføring som skaper varige verdier

Målrettede, kreative kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater. Alltid med din merkevare i fokus.