«Google min bedrift» gjør det enklere for kunder å finne bedriften din gir kortere vei fra søk til kjøp for deg som har fysisk butikk

Google min bedrift

Google min bedrift blir stadig viktigere. Vi oppretter profil for deg på google min bedrift for at du skal synes optimalt i Google søk og Google maps.

Med en bedriftsprofil på Google kan du administrere hvordan den lokale bedriften din vises i de ulike Google-produktene, for eksempel Maps og Søk. Hvis du har en bedrift som betjener kunder på et bestemt sted eller innenfor et bestemt tjenesteområde, blir det enklere for kunder å finne bedriften din hvis du har en bedriftsprofil.

Google min bedrift (GMB) er en viktig del av enhver bedrifts tilstedeværelse på nettet, og ofte det første stedet kunder ser etter oppdatert informasjon om bedriften din. Hvis kundene dine ønsker å finne de nye åpningstidene dine eller vil ringe deg går de til å Google bedriftens navn og sjekke panelet til høyre for informasjonen de trenger. Hvis det ikke er der, kan de lete andre steder.

Det kan være avgjørende at Google Min bedrift-profilen din er oppdatert, ellers vil du miste potensielle kunder.

logo bærum trafikkskole anbefaling

Se hvordan vi hjalp Bærum Trafikkskole bli nr.1 på Google ved hjelp av verktøy som «Google min bedrift»