E-postmarkedsføring og nyhetsbrev gjort riktig synliggjør og forsterker din merkevare øker inntektene for hver kunde. effektiviserer din kommunikasjon. gir mer fornøyde og lojale kunder.

Hyr et reklamebyrå med erfaring innen e-postmarkedsføring

Har du forsøkt å komme i gang med e-postkampanjer selv, men ser at det vil bli tidskrevende å gjennomføre? Vi har hjulpet mange bedrifter i samme situasjon og har erfaringen som trengs for å sette opp systemet, designe gode maler, laste opp dine lister og sende ut på riktig tidspunkt på dagen.

Vårt team er til stede på hvert skritt av veien

MailChimp er vårt fore­trukne verk­tøy. Her designer vi kreative, iøynefallende e-postmaler som effektivt treffer målgruppen og er med å bygge merkevaren til din bedrift. Du velger selv veien videre. Etter at vi har hjulpet deg i gang har du muligheten til å sette opp nyhetsbrev eller e-postkampanjer selv. Eller som mange velger, nemlig å sende manus til oss i Word og vi håndterer resten.

Nyhetsbrev og kampanjepakker fra Snitt Reklamebyrå

Vi skreddersyr alle nyhetsbrev, men følgende er alltid inkludert.

Oppsett av kampanjesystem

  • Beste praksis oppsett for vellykkede utsendelser
  • Skjematekster og bunntekst i e-post med godt språk
  • Knappedesign i bedriftens farger
  • Verifisering av utsenderadresse

Design av e-postmal

Malen settes i et appelerende design som følger din bedrifts profil med bilde/grafikk som skaper interesse og oppmerksomhet. Malen er responsiv og tilpasses alle skjermer.

Håndtering og opplasting av mottakslister

  • Eksempler og guide for riktig listeoppsett
  • Bearbeider og laster opp dine lister
  • Tilrettelegger listene etter dine segmenter

Utsendelse inkludert mottaksrapport

Snitt Reklamebyrå håndterer første utsendelse, monitorerer og evaluerer løpende aktivitet. For utsendelsen lager vi en rapport som forteller deg utfyllende statistikk, som for eksempel hvor mange som mottok e-posten og klikket på din lenker. Du vil også få detaljert informasjon om hvem åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Kontakt oss for å gjøre en fast avtale hvor vi jobber sammen med dere for faste e-post utsendeler til deres kunder.

Tilknyttede tjenester

E-postmarkedsføring gir muligheter for å skreddersydde budskapet og lage treffsikre kampanjer.

Analyse og statistikk

Du får rapporter som for eksempel viser hvor mange som mottok e-posten og klikket på din lenker. Du vil også få detaljert informasjon om hvem åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Landingsside

E-post kampanjen linker direkte til denne. Leadsinnsamlende landingsside som inneholder mer salgsfremmende informasjon, skjema og kontakinformasjon for kjøp.

Reklametekst eller språkvask

Vi sørger for at teksten har den nødvendige informasjonen, med korrekt språk og med en passende tone og form, slik at du engasjerer leseren, formidler troverdighet og ikke mist får leseren til å handle.

A/B-testing

Kontinuerlig justering og testing gir et stadig mer effektive og lønnsomme kampanjer. A/B-testing på e-poster med ulikt design, emnefelt eller ulikt innhold. Og A/B-testing med ulike landingssider for annonsekampanjene.

Sømløse integreringer

På­meldings­skjema hvord du kan få sømløse integreringer med tjenester som foreksempel Google, Facebook, WooCommerce og Shopify.

Fast pris per utsendelse

Snitt Reklamebyrå setter opp hver e-postkampanje og landingssside basert på ditt manus, håndterer utsendelsene og leverer ferdig kampanjestatistikk.

Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves.

– Steve Jobs.