E-postmarkedsføring og nyhetsbrev gjort riktig synliggjør og forsterker din merkevare øker inntektene for hver kunde. effektiviserer din kommunikasjon. gir mer fornøyde og lojale kunder.

Hyr et reklamebyrå med erfaring innen e-postmarkedsføring

Har du forsøkt å komme i gang med e-postkampanjer selv, men ser at det vil bli tidskrevende å gjennomføre? Vi har hjulpet mange bedrifter i samme situasjon og har erfaringen som trengs for å sette opp systemet, designe gode maler, laste opp dine lister og sende ut på riktig tidspunkt på dagen.

Vårt team er til stede på hvert skritt av veien

MailChimp er vårt fore­trukne verk­tøy. Her designer vi kreative, iøynefallende e-postmaler som effektivt treffer målgruppen og er med å bygge merkevaren til din bedrift. Du velger selv veien videre. Etter at vi har hjulpet deg i gang har du muligheten til å sette opp nyhetsbrev eller e-postkampanjer selv. Eller som mange velger, nemlig å sende manus til oss i Word og vi håndterer resten.

Nyhetsbrev og kampanjepakker fra Snitt Reklamebyrå

Vi skreddersyr alle nyhetsbrev, men følgende er alltid inkludert.

Oppsett av kampanjesystem

  • Beste praksis oppsett for vellykkede utsendelser
  • Skjematekster og bunntekst i e-post med godt språk
  • Knappedesign i bedriftens farger
  • Verifisering av utsenderadresse

Design av e-postmal

Malen settes i et appelerende design som følger din bedrifts profil med bilde/grafikk som skaper interesse og oppmerksomhet. Malen er responsiv og tilpasses alle skjermer.

Håndtering og opplasting av mottakslister

  • Eksempler og guide for riktig listeoppsett
  • Bearbeider og laster opp dine lister
  • Tilrettelegger listene etter dine segmenter

Utsendelse inkludert mottaksrapport

Snitt Reklamebyrå håndterer første utsendelse, monitorerer og evaluerer løpende aktivitet. For utsendelsen lager vi en rapport som forteller deg utfyllende statistikk, som for eksempel hvor mange som mottok e-posten og klikket på din lenker. Du vil også få detaljert informasjon om hvem åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Flere av våre kunder foretrekke å jobbe tett med oss også for videre utsendeler. Dette kan være med å sikre regelmessige profesjonelle utsendelser, god kvalitet på tekst og bilder og tett oppfølging av eget salgsteam.

Tilknyttede tjenester

E-postmarkedsføring gir muligheter for å skreddersydde budskapet og lage treffsikre kampanjer.

Tekst, språk og innhold

Basert på ditt tekstutkast sørger vi for at teksten har den nødvendige informasjonen, med korrekt språk og med en passende tone og form, slik at du engasjerer leseren, formidler troverdighet og ikke minst bygger oppunder din merkevare.

Illustrasjon og bilder

Vi er designere og hjelper deg mer en gjerne med å illustrere eller visualisere dine nyhetsbrev med gode bilder. Det kan bidra til å tydeligjøre ditt budskap, bygge merkevaren og rett og slett gjøre dine utsendelser mer attraktive.

Statistikk og analyse

Du får rapporter som for eksempel viser hvor mange som mottok e-posten og klikket på din lenker. Du vil også få detaljert informasjon om hvem åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Regelmessige utsendelser

Snitt Reklamebyrå kan stå som anvarlig og sørge for faste utsendelser. Vi kjører for eksempel A/B-testing på e-poster med ulikt design, emnefelt eller ulikt innhold for å oppnå best mulig resultater. Etter hver utsendelser får du kampanjestatistikk av oss.

Distribusjon i flere kanaler

Gjenbruk er også viktig i kommunikasjon og digital markedsføring. Det tar tid å skape innhold, så vi bruker det for det det er verdt. Vi bygger om e-posten som artikkel på din hjemmeside, på Linkedin samt dele opp teksten i mindre segmenter og publisere i sosiale media.

Landingsside

E-post kampanjen kan linkes direkte til en dedikert landingsside. Formålet kan for eksempel være å gi mer utfyllende informasjon, filer for nedlasting eller påmeldingsskjema til en event.

Over 15 års erfaring