Kreativitet + Forretningsforståelse = Effektive designkonsepter Levende visuelle identiteter Salgsutløsende design Kraftfulle, unike ideer

Oppnå god kommunikasjon med en ekte, troverdige visuell identitet

Du kjenner produktet, virksomheten og bransjen. Vi har tverrfaglig kompetanse på design og markedskommunikasjon. Sammen skaper vi et designkonsept som bygger din merkevare, skaper lønnsomhet og kaprer markedsandeler.

Hvorfor design? Design handler om å kunne tilby sterkere merkevarer og bidra i langsiktig identitetsbygging. Vellykkede prosjekter er når en i ettertid kan se tydelig dokumentert årsak og virkning mellom det nye designet og prosjektets suksess.

Designprosess. Når du arbeider med Snitt på et designprosjekt, gir du oss ikke bare en brief og venter på resultatet. Vi har en designprosess som er et samarbeid mellom deg som kunde og byrået. Vi starter ved å forstå dine mål, ditt publikum og din merkevare. Vi legger et strategisk grunnlag for markedskommunikasjonen, og produserer en gjennomført profil med en klar identitet hvor målgruppen sitter igjen med ønsket inntrykk.

Ring 915 58 919 eller send en e-post til post@snittreklame.no for en uforpliktende samtale.

Vossabadet er resultatet av et folkeinitiativ som ble et av de største kommunale byggeprosjektene på Voss. Målet var å skape en merkevare som står på egne ben og reflekterer et bad som er åpent for alle. Merkevareprofilen har som medarbeiderene alltid et «Vossaglimt» i øyet.

Les mer om hvordan vi designet profilen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vossabadet er resultatet av et folkeinitiativ og er det største kommunale byggeprosjeket i 2017. Vossabadet skal bli en merkevare som står på eigne ben og reflektere et bad som er åpent for alle. Merkevareprofilen har som medarbeiderene alltid et «Vossaglimt» i øyet.

Les mer om hvordan vi løste prosjektet

Underliggende tjenester

leverer noe av det viktigste du trenger, idéer. Ikke hvilke som helst idéer, men idéer som skal løse en konkret oppgave, få budskapet ditt ut til de du skal nå mest mulig effektivt.

Ide og konseptutvikling

Vi bruker nok tid på å forstå kundens verden: Hvem skal vi snakke til? Hvilke faktorer må vi ta hensyn til? Hva er gjort før – hva er det ingen har tenkt på?

Grafiske tjenester - Trenger du logo for ditt bedrift. Bli gjenkjent og skap sterk kommunikasjon.

Logodesign

Er du ute etter ny logo, eller vil kanskje fornye den gamle? Vi har lang erfaring med logodesign og har laget logo for en rekke bedrifter. Les om tjenesten

Designmanual med tydelige retningslinjer bygger sterke profiler

Profilmanual

Vi lager komplette, brukervennlige online profilmanualer som definerer logo, farger, fonter, bilder og grafiske elementer. Les om tjenesten

Grafisk design er i kjernen til Snitt Reklamebyrå

Vi tror på kraften av å krysse ide og kreativitet med forretningsforståelse.