Snitt + Reiseliv = Sant

Fra Snitt får du spisskompetansen som trengs for å lage unike merkevareprofiler og nettsider til reiselivsbedrifter. Vår daglig leder har fått reiseliv inn med morsmelken ved oppveksten på Lothe Feriehytter i Hardanger. Og mye av fundamentet til vårt byrå ligger i et årelangt samarbeid med reiselivet på Vestlandet.
Vi har blant annet jobbet i en årrekke med reiselivssatsningen til Øygarden kommune og Ullensvang herad. Samt drifter vi nettsidene til Utne hotel, Opplev Måløy, Stiftinga Sagastad og KODE Bergen.

Se et utvalg av nettsidene vi har designet under.

Åmot

Oppgaven vår bestod i å designe ett nettsted som gir gjestene en forsmak på det virkelig unike med Åmot.

Webtekstene er tydeligere om hva slags opplevelser og stemninger du får om du velger destinasjonen som ramme for ditt selskap møte eller overnatting, eller for musikk, litteratur og teateropplevelser. Janne Karin Støylen Svidal skriveri på Jølster har skrevet de nynorske webtekstene. The Travel Designer har utformet de engelske reklametekstene rettet mot et internasjonalt high end marked.

Åmot har gått tilbake til røttene og verdiene som gården har representert for familien i over 5 generasjoner og kjærligheten til regionen Sunnfjord. Webdesignet for reiselivsbedriften har som mål å dele felles glede og skape reiselyst for gjester både i privat og bedriftsmarkedet som søker denne formen for opplevelser.

Opplev nettstedet på: myamot.com

Wolf Lodge

Wolf Lodge er virkelig et magisk sted. De nye nettsiden til opplevelsesparken formidler hvor nærmt du faktisk kommer ulvene. Webdesignet, gjennom ord, bilder og design, gir en forsmak og er med på å dele den unike opplevelsen med verden.

Se de nye nettsidene på: wolflodge.no

Taste Hardanger

Sider fra Hardanger oser tradisjon, kultur og kvalitet.
Redesign av webportal for konseptet «Taste Hardanger» hvor du kan bestille online.

Opplev nettstedet på: tastehardanger.com

Ullensvang Gjesteheim

“Hadde jeg vist her var så vakkert hadde jeg kommet før.” sa Bjørnstjerne Bjørnson da han besøke Lofthus. Nettside-design for reiselivsbedrift i Hardanger.

Se nettsiden på: ullensvang-gjesteheim.no

Skjolden

Innerst verdesns lengste fjord Sognefjorden finner du tettstedet Skjolden i kommunen Luster.
Itteraktiv Web design på flere språk for reiselivsdestinasjon ved Sognefjorden.

Opplev nettsiden på: skjolden.com

The Luxury Travel Designer

Webdesignet for spesialisten i high end markedet formidler et budskap og en historie gjennom kvalitetsbilder. Gode bilder som øker sjansen for at du engasjement og skaper reiselyst.