I dag starter ca. 8 av 10 kjøpsprosesser på din nettside

Sørg derfor for at innsalget lykkes på hjemmesiden. Ja, det krever tid og ressurser å bygge en hjemmeside som er et godt salgsvertøy, men du vil se en investering som lønner seg.

*Tall fra rapport om handel innen B2B fra Acquity Group, 2014

Ny nettside med din merkevare i fokus

Våre kunder kjenner oss som et annerledes byrå som søker å finne ut hva som er bedriften eller organisasjonens DNA. Hvorfor? Fordi en troverdig merkevare må være fundamentert på noe ekte og overbevisende.

Ny nettside basert på din merkevare

Alt din bedrift gjør og alle valg dine medarbeiderene tar reflekterer hvordan dere oppleves og faktisk er. Merkevaren er en forlengelse av hvem dere er. Vårt arbeid er derfor å kommunisere merkevaren på nettsiden, ikke å finne på den. Ved å bli bedre kjent med hvem dere er, hvordan dere er og hva dere gjør, sikrer vi at dine nye websider blir autentisk med et troverdig budskap i bunn. Først da skapes en troverdig kommunikasjon som besøkende på den nye nettsiden kjenner seg igjen i.

Fra Snitt får du et erfarent, kreativt team som hjelper deg i å lykkes med å designe dine nye nettsider i din bedrifts autentiske merkevare.

Vår nyeste referanse

Gløde er en sentral aktør på Vestlandet innenfor rekruttering til arbeidslivet. Vi ble utfordret til å tydeleggjøre og visualisere for omverden hvem Gløde er. En sterk merkevare ser nå dagens lys på nye nettsider med skinnende fotografier av anerkjente Francisco Munoz.

Se hvordan vi laget nye nettsider for bedriften

.

.

.

.

.

.

.

Webdesign og teknologi fra øverste hylle

Design som får din merkevare til å skinne

Du får en webside som tydelig viser din identitet og kommuniserer godt med kundene dine. Dette er vårt DNA og det vi definitivt bedre enn de fleste.

Responsivt design

Ca 20% av nettrafikk er fra mobil, så ikke gå glipp av relevant trafikk. Dine nye nettsider tilpasser seg automatisk dagens og morgendagens skjermer.

WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig. Mer om WordPress.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Klargjort for søkemotorer

Teknologien og metoden vi benytter sørger for at du får en søkemotoroptimalisert grunnstruktur. Innholdet er likevel det mest avgjørende. Vi er dine rådgivere.

Sikker webløsning fra A til Å

Vi hjelper deg med domene og server. Kort sagt alt det tekniske. Vi har spesialisert partner på webhosting, men du har kun én leverandør å forholde deg til. Mer om webhosting fra Snitt.

Prosessen frem til lansering av nye nettsider

Ny nettside basert på din merkevare

Du blir fra første stund en aktiv del av prosessen

I innledende arbeidsmøte (Mini-workshop) går vi gjennom dine krav, etablerer mål for nettsiden, viktige milepæler, og avklarer problemene som skal løses. Vår metodikk inkluderer dere fra første stund, gjør designprosessen spennende og sikrer beslutninger tatt i felleskap.

Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.

– Mohamed Saad.