Markedsføring og kampanjer på gamle og nye flater: E-postmarkedsføring. Avis, magasin og brosjyre. Google AdWords. Facebook annonsering.

Markedsføring og kampanjer

Med snart 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og bedrifter hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Bruker du mye penger på markedsføring uten å vite om det gir resultater? Vi er her for å hjelpe deg med å finne ut hvilke digitale kanaler du bør markedsføre deg i, hvordan du bør kommunisere og hvordan du måler resultater.

• Google AdWords-annonsering
• Facebook annonsering
• Instagram annonsering
• Annen digital annonsering
• E-postmarkedsføring

Markedsføringstjenester

AdWords

Ved å bruke riktige søkeord for målgruppen, er du allerede i forkant fordi du når folk som er interessert i produktet eller tjenesten din. Annonsene øker, i samspill med organiske treff, bedriftens totale synlighet på Google. AdWords- annonsering bør utvikles parallelt med nettsiden, det er tross alt destinasjonen til annonsene. Vi opplever at webdesign-kunnskap krysset med AdWords-annonsering gir en unik merverdi til våre kunder.

Sosiale media

Sosiale medier har gjort nettet til et møtested hvor mennesker kan dele alt fra erfaringer om produkter og tjenester. Være tilstede der hvor målgruppene dine er slik at du kan forme informasjonen som finnes om deg til en verdi for din bedrift.

Vi i Snitt gjør hverdagen din enklere på nett ved at vi bruker av vår tid til å holde oss oppdatert på mulighetene i sosiale medier, så deler vi det som er verdt å vite videre til deg som er kunde.

Her kan du se et av foredragene vi har holdt, Marknadsføring i sosiale media, på Slideshare.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer. Ta kontakt for å vite mer.

Resultatbasert markedsføring

Målrettede, kreative kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater.