Markedsføring og kampanjer på gamle og nye flater: E-postmarkedsføring. Avis, magasin og brosjyre. Google Ads. Facebook annonsering.

Markedsføring og kampanjer

Med snart 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og bedrifter hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Bruker du mye penger på markedsføring uten å vite om det gir resultater? Vi er her for å hjelpe deg med å finne ut hvilke digitale kanaler du bør markedsføre deg i, hvordan du bør kommunisere og hvordan du måler resultater.

Markedsføringstjenester

Kampanjer

Vi hjelper deg med å planlegge, kjøpe og optimalisere kampanjer på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, LinkedIn og mer.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Organisk treff på Google er mer verdt enn en betalt plassering. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet når noen leter etter dem. Les mer om søkemotoroptimalisering for bedrifter.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer. Les mer om E-postmarkedsføring.

Google Ads

Google Ads eller AdWords- annonsering bør utvikles parallelt med nettsiden, det er tross alt destinasjonen til annonsene. Webdesign-kunnskap krysset med AdWords-annonsering gir et unikt fortrinn til våre kunder. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med effektiv Google annonsering.

Google min bedrift

Google min bedrift blir stadig viktigere. Vi oppretter profil for deg på google min bedrift for at du skal synes optimalt i Google søk og Google maps.

Sosial profilering

Vi sørger for at du tilstede der hvor målgruppene dine er og former informasjonen som finnes om deg til en verdi for din bedrift. Vi har erfaring med Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, LinkedIn og mer.

Markedsrådgivning

Riktig målgruppe, riktig innhold, riktig kanal, til riktig tid. Snitt hjelper deg med markedsplanlegging, for å nå kundene hvor de er, eller meningsbyggerne som kan påvirke dem

Facebook for bedrifter

Vi hjelper med din Facebook strategi, samt å bygge en profesjonell Facebookside fra dag en med beste praksis innstillinger, som kommuniserer godt og tiltrekker seg riktig publikum. Les mer om Facebooksider for bedrifter.

Digitale annonser

Vi designer spesifikke, relevante, attraktive annonser for å få frem ditt budskap. Annonsér i for eksempel på Facebook, Google display, nettaviser eller relevante fagblad.

Resultatbasert markedsføring

Målrettede, kreative kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater.