Markedsføring og kampanjer

Vi setter alltid av tid til å bli kjent med deg og dine markedsmessige utfordringer. Med snart 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og bedrifter hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Annonsekampanjer, markedsføring og synlighet

Bruker du mye penger på markedsføring uten å vite om det gir resultater? Vi er her for å hjelpe deg med å finne ut hvilke digitale kanaler du bør markedsføre deg i, hvordan du bør kommunisere og hvordan du måler resultater.

• Google AdWords-annonsering
• Facebook annonsering
• Instagram annonsering
• Annen digital annonsering
• E-postmarkedsføring

Markedsføringstjenester

AdWords

Ved å bruke riktige søkeord for målgruppen, er du allerede i forkant fordi du når folk som er interessert i produktet eller tjenesten din. Annonsene øker, i samspill med organiske treff, bedriftens totale synlighet på Google. AdWords- annonsering bør utvikles parallelt med nettsiden, det er tross alt destinasjonen til annonsene. Vi opplever at webdesign-kunnskap krysset med AdWords-annonsering gir en unik merverdi til våre kunder.

Jeg ønsker å komme igang med AdWords
Da det kan være krevende å komme igang og kan lang tid før annonsene konverterer til salg setter vi opp kampanjer fra grunnen. Videre jobber vi sammen med annonsene og du avgjør selc hvor mye vi skal styre og hvor mye du vil ordne selv.

Jeg er igang, men ønsker å få mer ut av eksisterende kampanjer.
Gjennom vår erfaring, formidling av best practice, og bruk av teknikker for å få ned kostnader og maksimere effekten av tilegnet budsjett hjelper vi idag en rekke kunder med å lykkes med AdWords.

Jeg ønsker primært å gjøre arbeidet selv?
AdWords er bygd slik at du selv kan lage annonser og styre dine egne Adwords-kampanjer. Vi tilbyr også grunnkurs og opplæring.

Fremdeles usikker på om AdWords er noe for deg?
Les vår bloggpost «Noen leter etter nettsiden din

Sosiale media

Sosiale medier har gjort nettet til et møtested hvor mennesker kan dele alt fra erfaringer om produkter og tjenester. Være tilstede der hvor målgruppene dine er slik at du kan forme informasjonen som finnes om deg til en verdi for din bedrift.

Vi i Snitt gjør hverdagen din enklere på nett ved at vi bruker av vår tid til å holde oss oppdatert på mulighetene i sosiale medier, så deler vi det som er verdt å vite videre til deg som er kunde.

Her kan du se et av foredragene vi har holdt, Marknadsføring i sosiale media, på Slideshare.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer. Ta kontakt for å vite mer.

Resultatbasert markedsføring

Målrettede, kreative kampanjer på både tradisjonelle og digitale flater.