I dag starter ca. 8 av 10 B2B-kjøpsprosesser på din hjemmeside

Sørg derfor for at innsalget lykkes på hjemmesiden. Ja, det krever tid og ressurser å bygge en hjemmeside som er et godt salgsvertøy, men du vil se en investering som lønner seg.

*Tall fra rapport om handel innen B2B fra Acquity Group, 2014

Ny hjemmeside for din bedrift?

Hvem som helst kan bygge en hjemmeside, men å gjøre det riktig krever både kompetanse og forretningsforståelse. Med ett hundretalls hjemmessider, 20-års erfaring har du nå funnet fram til en erfaren og trygg leverandør.

Styrk virksomheten din med nye nettsider som du lett kan oppdatere selv

Vi bygger nettsider i WordPress, den mest brukte publiseringsplattformen i verden. Dette betyr at grunnfunksjonaliteten de fleste nettsider består av, allerede finnes. Dermed kan vi heller bruke tid til å designe et nettsted som hjelper deg med å nå dine mål.

Se tre aktuelle nettsider vi har designet: Vossabadet, ÅmotWolf Lodge.

Du får webdesign og teknologi fra øverste hylle

Brukervennlig webdesign

Du får en webside som tydelig viser din identitet og kommuniserer godt med kundene dine. Dette er vårt DNA og det vi definitivt gjør best.

WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig. Mer om WordPress.

Nyeste responsivt design teknologi

Ca 20% av nettrafikk er fra mobil, så ikke gå glipp av relevant trafikk. Dine nye hjemmesider tilpasser seg automatisk dagens og morgendagens skjermer.

Trygg og stabil serverløsning

Driftsikkerhet, daglig backup og gratis support. Vår partner og hosting-spesialist Swiboda har sørget for fornøyde kunder i over 10 år.

Sertifisert synlighet i søk

Teknologien og metoden vi benytter sørger for at du får en søkemotoroptimalisert grunnstruktur. Innholdet er likevel det mest avgjørende. Vi er dine rådgivere.

Trafikk- og statistikkoversikt

Google Analytics er en av de kraftigste nettanalyse-løsningene på markedet – og det er gratis. Du får Google Analytics og månedlige rapporter på e-post.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Strategisk utviklet hjemmeside

Nettsidene designes ved veloverveide valg med spesifikke resultater som mål. Brukeropplevelse, kommunikasjon og salgskonvertering!

Web-applikasjonsutvikling

En skreddersydd webapplikasjon kan tilføre funksjonalitet som mangler i eksisterende løsninger. Vi kan utvikle egne applikasjoner eller plugins for deg.

Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.

– Mohamed Saad.