Verdien av en profesjonelt designet presentasjon bidrar til å få produktet ditt lansert. rekrutterte talentene. vinne kontrakten.

Gled ditt publikum med visuelle og tydelige presentasjoner

Du har kanskje ikke engang tenkt tanken om å be om designhjelp til din presentasjon. Men tenk på verdien av å bruke overbevisende visuelle PowerPoint-presentasjoner. Den er gjerne ditt fremste hjelpemiddel i å vinne en ny kontrakt, få noen til å investere i ideen din eller ganske enkelt få en klar forståelse for budskapet ditt.

Er du lei av at dine medarbeidere lager dårlige PowerPoint´s?

Kjemper du for å håndheve retningslinjene til merkevaren, eller overbevise kollegaene dine om at clip art er passé? Eller sitter du med en PowerPoint-mal som ser ut som om den er fra 90-tallet? Blir innholdet ditt undergravd av stygge lysbilder? Faller budskapet ditt gjennom fordi lysbildene dine ikke ser så bra ut?

Visualiseringer som engasjerer ditt publikum

Våre designere hjelper deg ved å lage visualiseringer som engasjerer ditt publikum. Vi forteller historien din fra perspektivet til publikum, og sørger for at de finner presentasjonen din overbevisende. Og vi sikrer at presentasjonsdesignet ditt er klart og overbevisende enten det vises på en stor skjerm eller vist på en nettbrett.
Vi tar selvfølgelig hensyn til budskapet og din bedrifs retningslinjer for grafisk profil. Lysbildene dine vil se bedre ut, og de vil få deg til å se bedre ut.

Fremtidige presentasjonsmaler for deg

Vi leverer ferdige presentasjonsmaler i digitale programmer som er mest ønskelig for deg. (Keynote, Powerpoint, PDF, Google slides o.l)

Det er også mulig å bruke elementer fra presentasjonen vi lager til deg for senere bruk, både digitalt og til trykk. Eksempler for dette kan være til forsidebanner/slider på en nettside, forsidebilde på Facebook eller på trykk i en annonse.

I passionately believe that‘s it’s not just what you say that counts, it’s also how you say it – that the success of your argument critically depends on your manner of presenting it.

– Alain de Botton, philosopher.