Søkemotoroptimalisering for din bedrift gjør at den blir bedre sett på nett. havner høyt på Googlesøk. får mer struktur og orden.

Søkemotoroptimalisering
for ditt nettsted

Synlighet i Google-søk har en større egenverdi enn webannonser. Vi sørger for at du blir funnet når noen leter etter deg. Søkemotorer er en svært viktig vei inn til nettsidene dine. Snitt Reklamebyrå har parallelt med web design jobbet med søkemotoroptimalisering i mange år og vet hva som skal til for å gjøre din bedrift synlig på nett. Vi kan vise til flere bedrifter som vi har hjulpet til å oppnådd topplassering og på den måten ukentlig får nye kundehenvendelser.

Vi leverer følgende

  • Søkeordsanalyse
  • Gjennomgang av ditt nettsteds søkeutseende
  • Optimalisering av nettstedet
  • Artikler/blogg og sosiale medier

Søkemotoroptimalisering for ditt nettsted

Vi sørger for at bedriften din lettere blir funnet på nett.

Søkeordsanalyse

Avdekking av hvilke ord kundene din bruker for å finne dine tjenester eller produkter ved å gjøre en søkeordsanalyse og undersøke hvilke ord målgruppen bruker.

Gjennomgang av ditt nettsteds søkeutseende

Kartlegging av hvordan nettstedet rangerer i Google. Vi ser på søketrafikk, Google-index, mobilrangering, gjør gjennomsøk og avdekker eventuelle problemer.

  • Optimalisering av nettstedet
  • Eksempler og guide for riktig listeoppsett
  • Bearbeider og laster opp dine lister
  • Tilrettelegger listene etter dine segmenter

Optimalisering av nettstedet

For å oppnå gode rangeringer for søkeord som er viktig for din forretning, går vi gjennom strukturen på nettstedet og sørger for at det er brukervennlig. I tillegg bør innholdet på viktige produkt- og tjenestesider optimaliseres, for både brukeren og Google.

Artikler/blogg og sosiale medier

Vi diskuterer det å skrive, dele kunnskap og vise at du er en ekspert på ditt fagfelt, både som artikler/blogg på eget nettsted og gjennom sosiale medier har du mulighet til å bygge relevans på et større antall søkeord enn du har med kun produkt og eller tjenestesidene.

The open secret of SEO is that
the single best way to get traffic
is to deserve traffic

– Seth Godin