Bacaplast

Baca leverer plastfolieprodukter til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Baca holder til sør for Bergen og er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Beskrivelse

Det første bildet dine kunder får av deg og din bedrift er ofte via et visittkort, en annonse eller etter et besøk på din hjemmeside. Det er derfor svært viktig at førsteinntrykket fremstår profesjonelt og gir en god beskrivelse av hva bedriften driver med. Dette sikrer du deg ved en godt gjennomført grafisk profil.

Designkonsept

Baca´s grafiske profil består av logo, fargepalett, typografi og grafiske elementer som skaper selve rammen for merkevaren Baca. En god grafisk profil gjør det lett å kjenne igjen bedriften i ulike kanaler og sammenhenger. Ved bruk av riktig farge, typografi, logo og grafisk utrykk har Snitt utformet en grafisk profil som skaper et helhetlig utrykk som fungerende både på hjemmesiden, til trykksaker (visittkort, brosjyrer, annonser, plakater) profilerings- og reklameartikler, skilt og profileringsmatriell.

Stilren logo som del av grafisk profil for bacaplast

Nettside

Nettside, søkemotoroptimalisering og AdWords annonser.

Grafisk profil for Baca plast web design

Grafisk profil

Grafisk Profil:
Logo, fargepalett, grafisk element og typografi

Trykksaker:
Visittkort, rollup, posedesign og merkantile trykksaker

Merkantile trykksaker, nettside, visittkort som del av grafisk profil for Bacaplast
Baca plast grafisk profil - designet av reklamebyrå på vestlandet
Baca plast rollup - design av designbyrå i Bergen
Grafisk profil for Baca grønt punk pose