Reiseliv i norden - Branding reiselivsbedrift

The Travel Designer

The Travel Designer har spesialisert seg på skreddersydde og svært eksklusive reiseopplevelser for enkeltpersoner eller mindre grupper. Hovedfokuset ligger på å tilby en varietet av autentiske opplevelser samt luksuriøs bepleining. De reisende får individuell oppfølging under hele oppholdet og blir tatt med til de mest spektakulære naturperlene Norge har å by på. Målgruppen er ressurssterke og eventyrlystne mennesker, hovedsaklig fra Nord-Amerika.

Branding for reiselivsbedrift

Snitt Reklamebyrå har jobbet sammen med denne kunden siden oppstarten i 2009 og har hatt ansvar for å utvikle den visuelle profilen, reklamemateriell og nettsider samt publikasjoner i flere mediekanaler.

I 2010 ble Norge og The Travel Designers reisemål kåret til det 5. beste reisemålet i verden av CNN. Dette var i forbindelse med en messe i New York hvor vi sammen med kunden utviklet Messemateriell og presentasjonsfilm.

I 2011 har vi bl.a utviklet en online applikasjon som gjør det mulig for agenter og reisende å skreddersy sin egen reise til Norge.

Branding for reiselivsbedrift - Logo design og grafisk profil

Designkonsept

Snitt reklamebyrå har levert reklame og strategisk kommunikasjon, visuell profil, konseptutvikling, strategi og rådgivning, multimediainnhold, trykksaker og applikasjon.

Branding reiselivsbedrift

Grafisk profil

Den visuelle profilen gjenspeiler Fjord-Norges unike kultur- og naturlandskap og har friske farger inspirert fra fjorder og isvann.

Branding for reiselivsbedrift - Utvikling og design av attraktive, troverdige og unike merkevarer

Visittkort

Eksklusive visittkort trykket i PMS-farger, med spot UV-lakk og Gold hot foil for å fremheve logo.

Branding reiselivsbedrift
Branding reiselivsbedrift - visittkort Bergen