Illustrasjoner av annonser for sosiale medier

Brief til illustratør

Team Trafikkskole er en suveren gjeng motiverte lærere som fører deg sikkert og profesjonelt gjennom kjøreopplæringen i Bergen og omegn fra A til Å.

Oppdrag: Illustratør i Bergen skal tegne grafikk som skal brukes i sosiale medier for å annonsere kommende kurs.
Illustrasjonene skal kunne vises på liten skjerm. Ha et kvadratisk eller lett liggende format og et sammenhengende og gjenkjennelig visuelt uttrykk.
Målgruppen for illustrasjonene er hovedsakelig unge voksne i Bergen og plattformen det skal ut på er sosiale medier.

Illustrasjoner for digitale annonser på Facebook

Mørkekjøring og grunnkurs motorsykkel

Mørkekjøring: Visualiserer mørkekjøring. Bruker logo og firmaets telefonnummer på bilen.

Grunnkurs Motorsykkel: Tanken bak er at karakteren er veldig klar for og drømmer om å ha og kjøre motorsykkel (på den åpene landevei) og underforstått, at team trafikkskole får drømmer til å gå i oppfyllelse.

Profesjonell illustratør

Grunnkurs moped og lastsikringskurs

Grunnkurs moped: Mopeden er «gulrota» etter endt kurs. Bakgrunnen med skiltene skal henspille til kjøreskole, teori og trafikk.

Lastsikringskurs: Anvende humor til å understreke viktigheten av å ta kurset og antyde til et mulig katastrofalt utfall av å ikke gjøre det. Sammenstillingen av en elefant som last og Bryggen i bakgrunnen forsterker den fornøyelige effekten samt gir en lokal forankring.

Illustrasjoner for nettsider

Teorihjelpen og trafikalt grunnkurs

Teorihjelpen: Ideen er å belyse med eksempel den potensielle elevs behov for å ta kurset ved å presentere en trafikal «nøtt». Tavlen referer til skolesituasjonen mottaker vil være i og dermed det forvente læringsutbyttet. Bakgrunnen med skiltene skal henspille til kjøreskole, teori og trafikk.

Trafikalt grunnkurs: Kommunisere tydelig at fullført kurs gir en rett til å øvelseskjøre. Bakgrunnen med skiltene skal henspille til kjøreskole, teori, trafikk.

Illustrasjon i Bergen

Løft ditt neste prosjekt med en illustratør i Bergen.