Laptop og iPhone design for North Consultants

Hjemmeside for bedriftsmarkedet – North Consultants

North Consultants er i bedriftsmarkedet og består av dedikerte rådgivere med lang praktisk fartstid innenfor ledelse både i Norge og internasjonalt. Deres spesialitet er “go-to-market”, som gir bedrifter konkurransefortrinn og forbedret kundeopplevelse gjennom fokus på produkt- og prisstrategi. North jobber også med rådgiving innenfor finans, teknologi og IT samt rekrutering av kvalifisert personell innenfor disse områdene.

Snitt har levert følgende: fremtidsrettet hjemmeside design, spissing av visuelt budskap på hjemmesiden, modernisering av logo og fargebruk i grafisk profil.

Beskrivelse

Snitt har levert ny hjemmeside for North Consultants i Oslo. Sammen med kunden har vi utviklet en moderne, fremtidsrettet hjemmeside rettet mot bedriftsmarkedet, som tydelig kommuniserer selskapets kjerneområde og verdien av å bruke dyktige strateger i et stadig tøffere marked.

Hjemmeside for bedriftsmarkedet i Oslo
Hjemmesiden er responsiv og fungerer på både PC, mobil og nettbrett. Dette er spesielt viktig for et selskap som skal være troverdig på rådgiving innenfor teknologi og innovasjon. Brukergrensesnittet er utviklet med tanke på at kunden lett skal finne frem til det tjenesteområdet som er aktuelt for akkurat dem. Selve designen har god kontrast i farger og bruker relevant grafikk og animasjon for å understreke innholdet.

PC og mobil webdesign for North Consultants

Tekst og søkemotoroptimalisering av hjemmeside

North jobber mot det internasjonale markedet og har således en engelskspråklig nettside. Kunden har selv utviklet tekstene og Snitt har arbeidet med nøkkelord og søkemotoroptimalisering gjennom bruk av verktøy som Google Analytics.

iPhone løysing for North Consultants
iPad design for North Consultants
North Consultants kontakt side design