Logo er moderne og passer godt inn i den grafisk profilen til Bacaplast

Bacaplast

Baca Plastindustri ble grunnlagt i 1948 og er en pionér innen plastindustrien. De holder til sør for Bergen, og leverer kvalitetsprodukter til bl.a fiskeri-, bygg- og landbruksbransjen.

Snitt har levert følgende:

• Moderne B2B-rettet webside design
• Webtilpassede tekster til produkter, kontaktpersoner og faglig innhold.
• Teknisk løsning tilpasset kundens behov innenfor en enkel men kraftig publiseringsløsning

Beskrivelse

Snitt har levert webside design for Baca. Sammen med kunden har vi utviklet en moderne B2B rettet nettside der målet er å utbedre kjøpsprosess og gi detaljert og god informasjon om produktene. De enkelte produktsidene har et design som gjør det lett for kjøper å kontakte relevant selger og samtidig ivaretar den personlige relasjonen.

Webside design for alle skjermer
Bacas webside design er selvsagt responsiv og fungerer på alle skjermenheter. Den har en dynamisk forside som forteller om alle forretningsområdene og loser kundene enkelt inn på de respektive produktsidene. En god brukeropplevelse er helt essensielt for å gjøre websiden til en kanal som fremmer salg og hjelper brukeren til å finne relevant innhold på nettsiden.

Godt innhold og presise tekster
Produktkvaliteten fremmes gjennom bruk av gode bilder og videoinnhold samt gjennomarbeidede produktbeskrivelser og forskningsrapporter. Vi har også jobbet mye med eget innhold som presenteres i bl.a nyhetsartikler og casestudier.  Nettsiden er godt synlig i organisk søk hos Google og produktsøk fører direkte til relevant produktside.

Design fremmer funksjonalitet
Selve designet av websiden er bygget på Bacas nye grafiske profil. Baca ønsket en fremtidsrettet og minimalistisk webside design. Med bakgrunn i dette har vi valgt å bruke lyse farger med gode kontraster på knapper og annen viktig informasjon. Ikoner i tillegg til ord er med på å understreke budskapet samt gi nettsiden et moderne formspråk.

Vi er stolte av å kunne vise frem Bacas nye webside design og ser frem til å jobbe videre med både innhold og salgsaktivitet i tiden som kommer.

Webside design med kontakt oss innholdselementer med tydelige "call-to-action" som du vet fungrerer, basert på nettstedets vanligste brukeroppgaver.
Bæreposen den perfekte reklameplakaten.
Bacaplast produktkategorier på ipad