Søkemotoroptimalisering for din bedrift gjør at du blir bedre sett på nett. havner høyt i Googlesøk. bruker mindre busjett på annonser

Søkemotoroptimalisering

Synlighet i Google-søk har en større egenverdi enn webannonser. Vi sørger for at du blir funnet når noen leter etter deg. Det sies at “THE BEST PLACE TO HIDE A DEAD BODY IS ON PAGE 2 IN GOOGLE SEARCH RESULTS” Fra spøk til alvor. Søkemotorer er en svært viktig vei inn til nettsidene dine. Snitt Reklamebyrå har parallelt med web design jobbet med søkemotoroptimalisering i mange år og vet hva som skal til for å gjøre din bedrift lett synlig og godt rangert. Vi kan vise til flere bedrifter som vi har hjulpet til å oppnådd topplassering og på den måten ukentlig får nye kundehenvendelser.

Søkemotoroptimalisering av nettsted

Vi gjør søkeordsanalyse for å avdekke hvilke ord og ordkombinasjoner som brukes i søk og legger en søkeordsstrategi. For å oppnå best mulig rangeringer på søkeord går vi gjennom alt fra den overordnede strukturen på nettstedet til å optimalisere hver enkelt innholdsside.

Søkeordsanalyse

Avdekking av hvilke ord kundene din bruker for å finne dine tjenester eller produkter ved å gjøre en søkeordsanalyse og undersøke hvilke ord målgruppen bruker.

Gjennomgang av ditt nettsteds søkeutseende

Kartlegging av hvordan nettstedet rangerer i Google. Vi ser på søketrafikk, Google-index, mobilrangering, gjør gjennomsøk og avdekker eventuelle problemer.

Optimalisering av nettstedet

For å oppnå gode rangeringer for søkeord som er viktig for din forretning, går vi gjennom strukturen på nettstedet og sørger for at det er brukervennlig. I tillegg bør innholdet på viktige produkt- og tjenestesider optimaliseres, for både brukeren og Google.

Artikler/blogg og sosiale medier

Vi diskuterer det å skrive, dele kunnskap og vise at du er en ekspert på ditt fagfelt, både som artikler/blogg på eget nettsted og gjennom sosiale medier har du mulighet til å bygge relevans på et større antall søkeord enn du har med kun produkt og eller tjenestesidene.

Vi gjennomfører følgende når vi optimaliserer ett nettsted fra a-å

Research analyse og planlegging

 • Søkeord – Research og valg av søkeord
 • Kartlegging av målsider for søkeord
 • Revisjon av informasjonsarkitekturen
 • Duplikat-innhold – Søk og analyse
 • Opprydding i innholdssider

Optimalisering av nettstedsinnhold

 • Restrukture og optimalisere interne lenker
 • Tittel-tags og metabeskrivelser
 • Optimalisering av titteltekster (Eks. H1s)
 • Optimalisering av bilder

Optimalisering mot Google/søkomotorer

 • Opprette og sende inn XML-sidekart
 • Oppsett av nettstedskart
 • Oppsett av 404-feilside
 • Google Min Bedrift-optimalisering (ved behov)

Et slikt prosjekt har typisk 2-4 ukers gjennomføringstid.

Månedsavtale -Jevnlig optimalisering og rapportering

Etter innholdet på nettstedet er optimalisert starter arbeidet med å bygge autoritet på ditt emne og oppdatert innhold om produkter og tjenester. Dersom det er høy konkurranse om søkeordene du ønsker å rangere på krever dette kontinuerlig målrettet arbeid. Vi leverer rapporter på nettstedets SEO-status i faste intervaller.

Hold nettstedet oppdatert med jevne mellomrom

Vi anbefaler å holde nettstedet oppdatert med jevne mellomrom. Det gjør at både besøkende og søkeroboter kommer tilbake for mer. Regelmessige oppdatert innhold om produkter og tjenester vil også hjelpe din bedrift med å med å bygge autoritet og på sikt bli en leder i sin bransje på web. Snitt Reklame ønsker å bidra og være partneren som hjelper dere med å kontinuerlig være gode på web og beholde en høy rangering i søk. Vi rådgir, oppdaterer, optimaliserer og rapporterer.

En slik avtale inngås typisk fortløpende etter et SEO-prosjekt.

Avtaleinnhold søkemotoroptimalisering

 • Optimalisering av innhold, lenkebygging, og konverteringsoptimalisering (CRO)
 • Kvartalsvis rapportering om rangering av søkeord
 • Månedlig trafikk-, mål- og resultat-rapportering
 • Programvarelisenser
 • Rådgiving
Søkemotoroptimalisering statistikk
logo bærum trafikkskole anbefaling

“De er faglig dyktige, og gir god personlig oppfølging slik at misforståelser og problemer unngås. De er også konkurransedyktige på pris. Det en glede å bli kunde hos Snitt!”

Frode Flø Larsen

Daglig leder hos Bærum Trafikkskole

SEO priser

Hva koster søkemotoroptimalisering?

Kostnaden for SEO – Søkemotoroptimalisering

Kostnaden for SEO-tjenester varierer avhengig av hva som er inkludert. De fleste SEO-prosjekter i 2021 koster mellom kr 1 500 – kr 5000 per måned, basert på omfanget av prosjektet. Et engangsprosjekt vil variere mellom kr 15 000 – kr 70 000, og timeprisen for konsulenter ligger mellom kr 900 – kr 1 500 per time.

Bør jeg velge billige SEO-tjenester?

Merk! Hvis bedrifter krever mindre enn 1 500 kr per måned for SEO-tjenester, bør du være forsiktig. Når det gjelder SEO, får du ofte det du betaler for med hensyn til resultater. Bedrifter som tilbyr “billige” SEO-tjenester mangler ofte ressurser og erfaring som er nødvendig for å hjelpe deg med å oppnå høyest mulig avkastning.

Jeg har fått SEO som en del av min webside

Sannsynligvis i svært begrenset grad. Når webbyrå inkluderer SEO-optimalisering i et rimelig tilbud, bør du være forsiktig. SEO er tidkrevende og du får ofte ikke mer enn du betaler for. Et typisk minimum som følger webdesign er en optimalisert grunnstruktur av sidene, titteltags (Eks. H1s) og komprimmerte bilder. Det er en god start, men ikke mer enn det.

Hvor mye burde jeg betale for SEO i 2021?

The open secret of SEO is that
the single best way to get traffic
is to deserve traffic

– Seth Godin