Sylskarp markedsføring av merkevaren

Merkevarebygging

Snitt lar din merkevare skjære gjennom i alle kampanjer

Bransjen er i dag preget av kortsiktig tenkning hvor en hopper på første og beste kreative idé. Slik bygges hverken din bedrifts merkevare eller varige vedier. Her skiller vi oss fra andre markedsføringsbyråer ved at vi alltid løfter frem din merkevare.
 
Bransjen er i dag preget av kortsiktig tenkning hvor en hopper på første og beste kreative idé. Slik bygges hverken din bedrifts merkevare eller varige vedier. Her skiller vi oss fra andre markedsføringsbyråer ved at vi alltid løfter frem din merkevare.
 
Deler du våre verdier om å menneskeliggjøre moderne markedsføring og ser viktigheten av å ha merkevaren i fokus? Da er vi en god match og byrået for deg.

Markedsføringstjenester

Markedsføringsmiksen og virkemidlene avhenger av hvilke mål vi tar sikte på å oppnå. Ofte er en blanding av flere av disse kanalene og tjenestene det som skal til for å gi resultater i mersalg og nye kunder.

Markedsrådgivning

Riktig målgruppe, riktig innhold, riktig kanal, til riktig tid. Snitt hjelper deg med markedsplanlegging, for å nå kundene hvor de er.

Kampanjer

Vi hjelper deg med å gjennomføre treffsikre kampanjer på tradisjonelle såvel som nye digitale flater. Se #DusjNaken-kampanjen.

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en av de mest lønnsomme markedsføringsmetodene. Snitt Reklamebyrå hjelper våre kunder fra a til å med målrettede og effektive kampanjer. Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Organisk treff på Google er mer verdt enn en betalt plassering. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet. Mer om søkemotoroptimalisering.

Annonsering i Google

Vår webdesign-kunnskap krysset med Google Ads-annonsering gir et unikt fortrinn til våre kunder. Vi er også sertifisert Google Partner. Mer om annonsering med Google Ads.

Annonsering på Facebook

Vi bygger smarte, kreative annonser, som effektivt når dine målgrupper til et minst mulig annonsebudsjett.

Annonser til print eller web

Vi bygger relevante, attraktive annonser for å få frem ditt budskap. Annonsér i nettaviser eller relevante fagblad.

Google min bedrift

Google min bedrift blir stadig viktigere. Vi oppretter profil for deg på google min bedrift for at du skal synes optimalt i Google søk og Google maps. Mer om Google min bedrift.

Sosial profilering

Vi sørger for at du er tilstede der hvor målgruppene dine. Vi designer for Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, LinkedIn og mer.

La oss ta en prat

Er du klar til å ta å gå i gang med ditt prosjekt?

Avtal et møte nå ved å fylle ut skjemaet. Vi gleder oss til å høre mer.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser