Personvernerklæring

Personvernerklæringen forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av Snitt Reklamebyrå AS på snittreklame.no og tilknyttede digitale kanaler.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer osv.

Dersom du lurerer på hvilke opplysninger vi har om deg, eller noe er uklart, ta gjerne kontakt med oss på post@snittreklame.no

Når og hvordan vi samler inn personopplysninger

Snitt Reklamebyrå AS samler ikke inn personopplysninger med mindre du selv oppgir dette, f.eks. ved å kontakte oss via e-post, kontaktskjema eller velger å være abonnent på våre nyhetsbrev. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er i din interesse. Opplysninger fra påmelding til nyhetsbrev blir registrert i MailChimp. Opplysningene fra våre kontaktskjema blir lagret i vår e-post post@snittreklame.no og i publiseringsverktøyet (WordPress).

Hva brukes personopplysningene til?

Vi trenger opplysningene for å holde kontakt med deg og kartlegge dine behov for et mulig fremtidig kundeforhold.

Har du samtykket til nyhetsbrev brukes din e-post for utsendelse av nyhetsbrev. Vi bruker MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev. Her kan vi blant annet se om du har åpnet mailen og klikket på lenker. Dette er nyttig for oss for å finne ut hvilket innhold som er spesielt interessant for deg.

Dine personopplysninger brukes ikke til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvem som har tilgang på dataene

Det er kun vi i Snitt Reklamebyrå AS og våre leverandører når det er nødvendig, som har tilgang til personopplysningene. Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere og tredjeparter som har tilgang til opplysninger om deg, har adekvat informasjon for å sikre at de behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. I tilfeller hvor vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved en senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet kundeforhold.

Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap av historiske grunner.

Detaljer om tredjeparts leverandører

Følgende tredjeparts leverandører kan også innhente og lagre informasjon på snittreklame.no

MailChimp
Om du godtar å abonnere på våre nyhetsbrev vil e-posten din bli lagret slik at nyheter og kampanjer vil bli sendt til deg. Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet via en lenke som er nederst i alle e-postutsendelser. Ta kontakt på post@snittreklame.no hvis du ønsker å gjøre endringer eller melde deg av, men ikke får det til selv.

Google Analytics
Google Analytics bruker informasjonskapsler slik at vi kan merke oss dine trender i hvordan nettsidene brukes. Vi bruker dataen til å forbedre nettstedet og for å få mer kunnskap om hvilke av våre tjenester du er interessert i. Du kan lese mer om vår bruk av Cookies/Informasjonskapsler her.

Hotjar
Vi bruker Hotjar for å bedre forstå brukere av vårt nettsted´s behov. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å bedre forstå brukernes opplevelse (f.eks. Hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke lenker de velger å klikke, hva brukere gjør og ikke liker osv.) og dette gjør det mulig for oss å bygge og vedlikeholde tjenesten vår ved hjelp av tilbakemeldinger fra brukeren. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om brukernes oppførsel og deres enheter. Enhetens IP-adresse (behandlet under økten og lagret i en de-identifisert form), skjermstørrelse, enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografisk plassering (bare land) og det foretrukne språket som brukes til å vise nettstedet vårt. Hotjar lagrer denne informasjonen på våre vegne i en pseudonymisert brukerprofil. Hotjar er kontraktbundet til å ikke videreselge noen av dataene som er samlet inn på våre vegne. Ønskes du mer informasjon, så finnes det på Hotjar’s support-side.

Kontakt via e-post, telefon, skjema og sms
Som kunde kan det hende at dialogen med oss foregår på e-post telefon og sms. Dette kan gjelder generelle ting rundt ditt kundeforhold. Eksempler på dette kan være bekreftelse av varer eller tjenester du har eller skal bestille. Din kontaktinformasjon og tekstlig korrespondanse lagres i disse tilfellene.

Opplysningene fra våre kontaktskjema blir lagret i vår e-post post@snittreklame.no og i inntil seks (6) måneder i WordPress-databasen.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i dine egne opplysninger. Du kan be om å få en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på post@snittreklame.no Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller du ikke har adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser
Snitt Reklame referanser