Våre kunder kjenner oss som et annerledes byrå som søker å finne ut hva som er bedriften eller organisasjonens DNA. Hvorfor? Fordi en troverdig merkevare må være fundamentert på noe ekte og overbevisende.

Utvalgte prosjekter

.

.

.

.

.

.

.

Link to: Dusj naken kampanje

.

.

.

.

.

.

.

Gløde er en sentral aktør på Vestlandet innenfor rekruttering til arbeidslivet. Vi ble utfordret til å tydeleggjøre og visualisere for omverden hvem Gløde er. En sterk merkevare ser nå dagens lys på nye nettsider med skinnende fotografier av anerkjente Francisco Munoz.

Les mer om prosjektet

.

.

.

.

.

.

.

Vossabadet er resultatet av et folkeinitiativ som ble et av de største kommunale byggeprosjektene på Voss. Målet var å skape en merkevare som står på egne ben og reflekterer et bad som er åpent for alle. Merkevareprofilen har som medarbeiderene alltid et «Vossaglimt» i øyet.

Les mer om hvordan vi designet merkevaren

.

.

.

.

.

.

.

Snitt utarbeidet en merkevare som skulle presentere en av byens mest profesjonelle julestre utsalg. Videre desigent vi en rekke trykksaker utformet etter den nye grafiske profilen, avisannonser og animasjon til Facebook siden deres.

Les mer om prosjektet

.

.

.

.

.

.

.

Snitt Reklamebyrå har hatt ansvar for å utvikle den visuelle profilen, reklamemateriell og nettsider. Vi har også jobbet mye med strategi og rådgivning såvel som tekstlig arbeid.

Grafisk profil for Bacaplast

.

.

.

.

.

.

.

Snitt Reklamebyrå har hatt ansvar for å utvikle den visuelle profilen, reklamemateriell og nettsider samt publikasjoner i flere mediekanaler. Vi har også jobbet mye med strategi og rådgivning såvel som tekstlig arbeid.

Konseptdesign for ideell organisasjon

.

.

.

.

.

.

.

Vi har jobbet tett sammen med Øygarden kommune i flere år og vi har sammen med kunden utviklet ny profil og en omfattende strategi for hvordan kommunen skal fremstå for turister og næring såvel som innbyggere.

Grafisk profilering for kommune

Fra Snitt får du et erfarent, kreativt team som hjelper deg i å lykkes med å designe og markedsføre din autentiske merkevare.
Derfor forblir ofte kunder hos oss i årevis, og er våre viktigste ambassadører.