Snitt fagblogg

Våre medarbeidere skriver fagartikler, holder seminar og workshops. Hvorfor? Vi er brennende opptatt av alt som skjer i skjæringspunktet mellom merkevarebygging og markedsføring. Samtidig er våre kunder sikret høy og oppdatert fagkompetanse.

Utforsk hvordan merkevarebygging kan være nøkkelen til suksess, selv i tøffe tider. Ta en titt på vår topp 7-liste for å oppdage de største fordelene en sterk merkevare tilbyr​​.
Vi har åpne linjer og er beredt til å bistå deg med gode veivalg og god kommunikasjon, i det som nå har blitt en noe endret verden.
Dersom du meiner det verksemda di leverer er verdifullt og du har mennesker som vil høyre frå deg, bør marknadsføringa óg reflektere det. Dette er den gode, langsiktige marknadsføringa som er truverdig og gir varige verdiar.
Er din nettside tilpasset små skjermer? Mange av dine besøkende besøker nettsiden din på mobil. Det er derfor viktigere nå, enn noen gang før med nettsider som ser bra ut i mindre format.
Spørsmålet høres banalt ut tenker du kanskje, men valget om hvor mange sider nettsiden din skal ha bør du ta tidlig. Kvalitet og presisjon i kommunikasjon på nettstedet ditt er viktigere enn hvor lite eller mye du kommuniserer.
Bilder er en suksessfaktor i din markedskommunikasjon. De får ganske enkelt mer oppmerksomhet fordi det er lettere å ta stilling til et bilde enn å lese en tekst. Men på samme måte som tekst må være av god kvalitet og interessant for leseren – så gjelder dette også bilder.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser