Trenger du å skrive noe til et nyhetsbrev, brosjyre eller profesjonalisere teksten på nettsiden din?

Snitt fagblogg

Våre medarbeidere skriver fagartikler, holder seminar og workshops. Hvorfor? Vi er brennende opptatt av alt som skjer i skjæringspunktet mellom merkevarebygging og markedsføring. Samtidig er våre kunder sikret høy og oppdatert fagkompetanse.

Innholdsmarkedsføring handler om å snakke med kundene om det man driver med. Bidra man aktiv innenfor sitt fagfelt vil potensielle kunder forbinder din merkevare med faglig kompetanse og engasjement.
Tekstforfatting handler om å få fram et budskap på en god måte. Det handler om å fange en bestemt gruppe mennesker ved hjelp av de rette ordene.
Landingssider bidrar til å få bedre uttelling på annonser eller reklamekampanjer på nett. En landingsside er en spesialtilpasset innholdsside som en potensiell kunde ankommer etter å ha klikket på en av dine annonser eller kampanjer.
Hvordan strategisk planlegge innholdsmarkedsføringen så man får et konkurransefortrinn og ikke kaster bort tid og penger.
Å være blant topp tre krever særdeles godt, relevant innhold på nettsidene, bedre enn dine konkurrenter. Det tar tid å få høy rangering i Google AdWords for bedrifter.
Digital markedsføring baserer seg på tradisjonell markedsføring, men her er teknologien det viktigste arbeidsverktøyet.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser
Snitt Reklame referanser