Vi hjelper mellomstore bedrifter å lykkes på web. Fra webdesign, innhold til å bli synlig og skape forretning

Ny eller fornyet nettside?

Du trenger kanskje hjelp fordi:

Du er ny. Er du gründer med nystartet bedrift? Akkurat sagt opp jobben for å følge drømmene dine? Hvis du er ny, er Snitt klar til å synliggjøre din forretning på nett.

Du stikker deg ikke ut. Nettstedet ditt er generisk og du kan ikke oppriktig selv si at det godt nok forteller hvorfor kundene skal velge deg og ikke en av konkurrentene. Da er det på tide å innse virkeligheten. I dagens marked er det alfa og omega og være tydelig på egen merkevare.

Du føler deg foreldet. Ditt webdesign ser utdatert ut. Design og funksjonalitet endret seg fortere på nett enn noen annen plass og du havner fort i bakleksen.

Du har endret deg. Har din kjernekompetanse utviklet seg gjennom årene? Går bedriften gjennom en fusjon? Ønsker du å sette fokus på nye målgrupper? På et tidspunkt må nettsiden din ta igjen etterslepet. Vi hjelper deg gjerne gjennom den digitale endringsprosessen.

Vi tror ikke på å bare være nok et webdesignfirma

For å skape en verdifull nettside som virkelig representerer deg og virksomheten din, samtidig som du oppnår målene dine, behøves mennesker som brenner for faget. I Snitt elsker vi webdesign, det lover vi at du vil merke!

Vi mener nettstedet ditt er den naturlige utvidelsen av din merkevare og setter tonen for din online tilstedeværelse når du skal nå ut og frem til nye og allerede eksisterende kunder.

Google statistikk på webside

Webstatistikk

Vi har lang erfaring med Google Analytics og Google søkekonsoll. Gratisprogrammer som gir deg verdifull statistikk. Mer om webstatistikk

Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet når noen leter etter dem. Les mer om SEO for bedrifter.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Organisk treff på Google er mer verdt enn en betalt plassering. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet. Mer om søkemotoroptimalisering.

Dedikert serverdrift for wordpress

Drift og vedlikehold av nettsider

Vi hjelper deg med domene, server og senere alle oppgraderinger. Kort sagt, du er trygg på at vi ordner alt det tekniske. Mer om webhosting.

Webdesign og teknologi fra øverste hylle

Lett å oppdatere

Vår løsning inkluderer Elementor. Byggeklossesystemet gjør det lett for de som ønsker å oppdatere nettsidene selv. Mer om enkel weboppdatering.

Webdesign tilpasset mobil

Dine nye nettsider tilpasser seg selvsagt automatisk dagens og morgendagens skjermer. Mobil, tablet og desktop-skjermer. Mer om responsivt design

WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig. Mer om WordPress.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Sikker webløsning fra A til Å

Vi hjelper deg med domene, server og senere alle oppgraderinger. Kort sagt alt det tekniske. Mer om WordPress serverhosting.

logo bærum trafikkskole anbefaling

“De er faglig dyktige, og gir god personlig oppfølging slik at misforståelser og problemer unngås. De er også konkurransedyktige på pris. Det en glede å være kunde hos Snitt!”

Frode Flø Larsen

Daglig leder hos Bærum Trafikkskole

“Snitt har gjort en strålende jobb med å få frem budskapet vårt i et unikt webdesign vi er stolt over å vise frem. Våre innspill ble tatt til følge, og de er alltid klar for å hjelpe om vi står fast med noe.”

Vibeke Prestmo Valestrand

Utviklings- og markedsleder for Gløde

Ett knippe webdesign-referanser

Referanser hjemmesidedesign

Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.

– Mohamed Saad.