Vi hjelper mellomstore bedrifter å lykkes på web. Fra webdesign, innhold til å bli synlig og skape forretning

Hva skal til for at din bedrift lykkes på web?

For å lykkes i dagens tilkoblede verden, trenger du en kombinasjon av strategisk innsikt, designekspertise, analyse og utvikling.

Vi har teamet som er spesialisert i å levere nettsider som skaper resultater. Prosessen vår starter alltid med brukeren i tankene. Digitale opplevelser som folk liker, gir høyere konvertering og skaper den nødvendige forbindelsen mellom din merkevare og ditt publikum.

Vi jobber etter to arbeidsmetodikker

Velg den som passer ditt prosjekt best

Prosjektbasert webdesign

Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet når noen leter etter dem. Les mer om SEO for bedrifter.

Våre prosjektbaserte webdesign er ideelle for bedrifter som ønsker å få et proft nettsted innenfor et relativt fast budsjett.

Krever kun et skippertak av ressursbruk både internt med tanke på egne medarbeidere og eksternt for byrå. Dette kan være nyttig for organisasjoner som ikke har interne ressurser til å sparre med sin byråpartner i et pågående prosjekt over lengre tid.

Vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet design over tid grafikk

Vekstdrevet design er en strategisk måte å designe nettstedet ditt på. Mens tradisjonelle webprosjekter er en alt-i en innsats som krever en stor forhåndsinvestering, er vekstdrevet en iterativ prosess med analyse, læring og forbedring som sprer investeringen din over tid.

Nettstedet oppdateres og optimaliseres over tid basert på reelle brukerdata. Resultatet er et nettsted som kontinuerlig utvikles og optimaliseres for maksimal konvertering.

Nærliggende tjenester

Google statistikk på webside

Webstatistikk

Vi har lang erfaring med Google Analytics og Google søkekonsoll. Gratisprogrammer som gir deg verdifull statistikk. Mer om webstatistikk

Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet når noen leter etter dem. Les mer om SEO for bedrifter.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Organisk treff på Google er mer verdt enn en betalt plassering. Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din og sørger for at dine produkter og tjenster blir funnet. Mer om søkemotoroptimalisering.

Dedikert serverdrift for wordpress

Drift og vedlikehold av nettsider

Vi hjelper deg med domene, server og senere alle oppgraderinger. Kort sagt, du er trygg på at vi ordner alt det tekniske. Mer om webhosting.

Webdesign og teknologi fra øverste hylle

Lett å oppdatere

Vår løsning inkluderer Elementor. Byggeklossesystemet gjør det lett for de som ønsker å oppdatere nettsidene selv. Mer om enkel weboppdatering.

Webdesign tilpasset mobil

Dine nye nettsider tilpasser seg selvsagt automatisk dagens og morgendagens skjermer. Mobil, tablet og desktop-skjermer. Mer om responsivt design

WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig. Mer om WordPress.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Sikker webløsning fra A til Å

Vi hjelper deg med domene, server og senere alle oppgraderinger. Kort sagt alt det tekniske. Mer om WordPress serverhosting.

logo bærum trafikkskole anbefaling

“De er faglig dyktige, og gir god personlig oppfølging slik at misforståelser og problemer unngås. De er også konkurransedyktige på pris. Det en glede å være kunde hos Snitt!”

Frode Flø Larsen

Daglig leder hos Bærum Trafikkskole

“Snitt har gjort en strålende jobb med å få frem budskapet vårt i et unikt webdesign vi er stolt over å vise frem. Våre innspill ble tatt til følge, og de er alltid klar for å hjelpe om vi står fast med noe.”

Vibeke Prestmo Valestrand

Utviklings- og markedsleder for Gløde

Ett knippe webdesign-referanser

Referanser hjemmesidedesign

Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.

– Mohamed Saad.