Webdesign med din merkevare
i fokus

Profesjonelle websider

Hva skal til for at din bedrift lykkes på web?

For å lykkes i dagens tilkoblede verden, trenger du en kombinasjon av strategisk innsikt, designekspertise, analyse og utvikling.
 
Vi har teamet som er spesialisert i å levere nettsider som skaper resultater. Prosessen vår starter alltid med brukeren i tankene. Digitale opplevelser som folk liker, gir høyere konvertering og skaper den nødvendige forbindelsen mellom din merkevare og ditt publikum.

Webdesign med din merkevare i fokus

Vi mener at en fengslende nettside ikke bare skal være visuelt tiltalende, men også levere målbare resultater for å forbedre din merkevares ytelse. Vår tilnærming, kjent som performance branding, kombinerer kunsten med historiefortelling om merket med datadrevet markedsføring for å skape enestående digitale opplevelser. 

Performance branding er en helhetlig tilnærming som fokuserer på å designe nettsider som gir konkrete resultater, som økt konvertering, høyere engasjement og forbedrede brukeropplevelser. Vårt team samarbeider tett med deg for å forstå din merkevares identitet, målsetninger og målgruppe. Ved å blande kreativitet, brukersentrerte designprinsipper og den nyeste webteknologien, skaper vi fengslende digitale opplevelser som treffer dine målgrupper.

Datadrevet beslutningstaking er kjernen i vår tilnærming. Vi analyserer brukeradferd, sporer konverteringer og gjennomfører A/B-testing for å kontinuerlig forbedre nettsiden din. Vi sikrer at nettsiden din er responsiv og fungerer sømløst på alle enheter, og gir en konsistent og engasjerende opplevelse.

 

Vår tilnærming til performance branding skaper digitale opplevelser som fenger publikum, driver konverteringer og hever merkets ytelse.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan transformere din online tilstedeværelse til en kraftig ressurs for din virksomhet.

Webdesign og teknologi
fra øverste hylle

Lett å oppdatere

Vår løsning inkluderer Elementor. Byggeklossesystemet gjør det lett for de som ønsker å oppdatere nettsidene selv. Mer om enkel weboppdatering.

Webdesign tilpasset mobil

Dine nye nettsider tilpasser seg selvsagt automatisk dagens og morgendagens skjermer. Mobil, tablet og desktop-skjermer. Mer om responsivt design

WordPress - trygg åpen kildekode

Lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i. Samtidig er publiseringsløsningen leverandøruavhengig. Mer om WordPress.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Klargjort for søkemotorer

Du får en søkemotoroptimalisert grunnstruktur. Innholdet på nettstedet er likevel viktigst. Les mer SEO – Søkemotoroptimalisering.

Sikker webløsning fra A til Å

Vi hjelper deg med domene, server og senere alle oppgraderinger. Kort sagt alt det tekniske. Mer om WordPress serverhosting.

Webdesign og teknologi
fra øverste hylle

logo bærum trafikkskole anbefaling
“De er faglig dyktige, og gir god personlig oppfølging slik at misforståelser og problemer unngås. De er også konkurransedyktige på pris. Det en glede å være kunde hos Snitt!”
Screenshot 2021 08 16 at 15.41.27
Frode Flø Larsen
Daglig leder hos Bærum Trafikkskole
glode logo
“Snitt har gjort en strålende jobb med å få frem budskapet vårt i et unikt webdesign vi er stolt over å vise frem. Våre innspill ble tatt til følge, og de er alltid klar for å hjelpe om vi står fast med noe.”
AFT Avdelingsleder Vibeke 2 2
Vibeke Prestmo Valestrand
Utviklings- og markedsleder for Gløde

Ett knippe webdesign-referanser

La oss ta en prat

Er du klar til å ta å gå i gang med ditt prosjekt?

Avtal et møte nå ved å fylle ut skjemaet. Vi gleder oss til å høre mer.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser