Essensen av digital markedsføring

Av: Hermund Ramsøy, 25. juni 2019. Revidert 12. oktober 2021. Kategori: Design, Digital markedsføring, Markedskommunikasjon, Strategi

Digital markedsføring - Vær tilstede i alle kanaler men fokuser mest på de som passer best for din målgruppe og dine produkter og tjenester. Ha en klar langsiktig strategi for hva og hvor du vil.

Digital markedsføring baserer seg på tradisjonell markedsføring, men her er teknologien det viktigste arbeidsverktøyet. Det er utrolig moro og enkelt å komme i gang, men etter å ha jobbet med dette i 15 år vil jeg også påstå at de digitale kanalene er komplekse og kan være vanskelige å lykkes med. Infografikk kan være en forenklende måte å fremstille et krevende fagfelt på. Det finst slike på engelsk, men dessverre lite på norsk, derfor har jeg laget følgende digital markedsføring infografikk.

Infografikk av Snitt Reklamebyrå - Digital markedsføring infografikk

Del blogginnlegget

Abonner på fagbloggen

Gratis faglig og relevant kunnskap om design, markedsføring og kommunikasjon ca. en gang i måneden.

Hermund Ramsøy blogger om kommunikasjon

Hermund Ramsøy

Kreativ designer med over 10-års fartstid fra reklamebransjen både som designer, art director og key account. Brennende engasjert i markedsføring, idéutvikling og kommunikasjon.

Våre medarbeidere skriver fagartikler, holder seminar og forelesninger.

Hvorfor? Vi er brennende opptatt av design og kommunikasjon. Samtidig er våre kunder sikret høy og oppdatert fagkompetanse.