SEO priser

Kostnaden for SEO – Søkemotoroptimalisering

Kostnaden for SEO-tjenester varierer avhengig av hva som er inkludert. De fleste SEO-prosjekter i 2021 koster mellom kr 1 500 – kr 5000 per måned, basert på omfanget av prosjektet. Et engangsprosjekt vil variere mellom kr 15 000 – kr 70 000, og timeprisen for konsulenter ligger mellom kr 900 – kr 1 500 per time.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Bør jeg velge billige SEO-tjenester?

Merk! Hvis bedrifter krever mindre enn 1 500 kr per måned for SEO-tjenester, bør du være forsiktig. Når det gjelder SEO, får du ofte det du betaler for med hensyn til resultater. Bedrifter som tilbyr “billige” SEO-tjenester mangler ofte ressurser og erfaring som er nødvendig for å hjelpe deg med å oppnå høyest mulig avkastning.

Jeg har fått SEO som en del av min webside

Sannsynligvis i svært begrenset grad. Når webbyrå inkluderer SEO-optimalisering i et rimelig tilbud, bør du være forsiktig. SEO er tidkrevende og du får ofte ikke mer enn du betaler for. Et typisk minimum som følger webdesign er en optimalisert grunnstruktur av sidene, titteltags (Eks. H1s) og komprimmerte bilder. Det er en god start, men ikke mer enn det.

La oss ta en prat

Er du klar til å ta å gå i gang med ditt prosjekt?

Avtal et møte nå ved å fylle ut skjemaet. Vi gleder oss til å høre mer.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser