Forberedelser til en forandret verden

marina bay park3 1
Gardens by the Bay, Singapore. By Hu Chen.

Covid-19-krisen vil påvirke våre forretninger og våre kunders forretninger. Vi må også forberede oss på at samfunnet og mange virksomheter vil endres på viktige måter. Konsekvensene av denne pandemien kan bli negative for noen virksomheter, men positiv for andre. Mens mange tradisjonelle bedrifter kommer en tøff periode i møte, vil online shopping, online utdanning og offentlige helseinvesteringer skyte fart.

Som fulldigitalisert reklamebyrå er vi godt skodd til å jobbe fra våre hjemmekontor de nærmeste ukene. Ved bruk av elektronisk kommunikasjon og videomøter gjør vi vårt til å redusere smittefaren. Samtidig vet vi at våre kunder har forskjellige forutsetninger og utfordringer i tiden som kommer. Vi lover å ta hensyn.

Vi har åpne linjer og er beredt til å bistå bedrifter og organisasjoner med gode veivalg og god kommunikasjon, i det som nå har blitt en noe endret verden.

Del blogginnlegg

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser