Forberedelser til en forandret verden

Av: Tor Stian Ramsøy, 13. mars 2020.

Gardens by the Bay, Singapore. By Hu Chen.

Covid-19-krisen vil påvirke våre forretninger og våre kunders forretninger. Vi må også forberede oss på at samfunnet og mange virksomheter vil endres på viktige måter. Mens mange tradisjonelle bedrifter kommer en tøff periode i møte, vil online shopping, online utdanning og offentlige helseinvesteringer skyte fart.

Som fulldigitalisert reklamebyrå er vi godt skodd til å jobbe fra våre hjemmekontor de nærmeste ukene. Ved bruk av elektronisk kommunikasjon og videomøter gjør vi vårt til å redusere smittefaren. Samtidig vet vi at våre kunder har forskjellige forutsetninger og utfordringer i tiden som kommer. Vi lover å ta hensyn.

Vi har åpne linjer og er beredt til å bistå bedrifter og organisasjoner med gode veivalg og god kommunikasjon, i det som nå har blitt en noe endret verden.

Telefon: 450 37 000 E-post: torstian@snittreklame.no

Del blogginnlegget

Abonner på fagbloggen

Gratis faglig og relevant kunnskap om design, markedsføring og kommunikasjon ca. en gang i måneden.

Tor Stian Ramsøy

Tor Stian har hatt ei rekke roller i kreative design-teams over de siste 20 åra. I dag er han rådgjevar og støttespelar for bedrifter si overordna kommunikasjon.

Våre medarbeidere skriver fagartikler, holder seminar og forelesninger.

Hvorfor? Vi er brennende opptatt av design og kommunikasjon. Samtidig er våre kunder sikret høy og oppdatert fagkompetanse.