Nå er det på tide med mobilvennlig nettside

Av: Helene Breistein, 16. juni 2015. Revidert 12. oktober 2021.

Om du ikke har gjort nettstedet ditt mobilvennlig allerede, er det på høytid nå. Ifølge TNS Gallup kommer 37% av trafikken fra mobiltelefoner (2013).
Denne andelen forventes bare å øke i årene som kommer.

21. april 2013 begynte Google å prioritere sider med mobiltilpasset design.

Er din nettside mobilvennlig? Ta testen her

Siden din kan ramle nedover på resultatlisten

Nettsider som ikke er mobilvennlig vil ikke forsvinne fra det organiske søket, men det vil bli vanskeligere å finne siden, noe som kan bety færre kunder og salg.

Hvorfor gjør Google dette?

Det er ganske enkelt. Det er i Googles beste interesse å gi sine kunder en best mulig opplevelse. Deres mål er å få deg til riktig, mest relevant, informasjon så fort som mulig. Over halvparten av alle søk blir gjort med mobil. Dersom noen søker via en mobil enhet og blir sendt til et område som ikke fungerer godt (hvis i det hele tatt) på mobil har Google, og du mislyktes.

Snitt Reklamebyrå hjelper deg gjerne, for en uforpliktende samtale, stikk innom våre lokaler på Voss eller i Bergen, eller kontakt oss på mail eller telefon.

Noen eksempler på mobilvennlige nettsider levert av Snitt Reklamebyrå.
Bærum Trafikkskole
Vossabadet

Del blogginnlegg

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser
Snitt Reklame referanser