Våre landingssider effektiviserer din kommunikasjon

Tiltrekk flere kvalitetskandidater med landingssider for rekruttering

Landingssider er nettsider som eksisterer uavhengig av oppsett på din bedrift sitt nettsted. Sidene kan fokusere på spesifikke funksjoner, kampanjer eller andre ansettelser. Sidene kan være knyttet til ditt nettsted, eller ligge selvstendig på annet server. Landingssider for rekruttering brukes i hovedsak til å promotere spesifikke stillingsannonser, jobbmesser eller et firma sin gode bedriftskultur.

En tilpasset landingsside med et spesifikt fokus kan maksimere bedriftens tilstedeværelse for alle typer jobbsøkere på nettet. En godt utformet landingsside kan hjelpe deg med å fylle roller som er vanskelige å fylle ved å målrettet henvende seg til bestemte grupper av kandidater og lokasjoner. Disse sidene kan enkelt tilpasses, deles og spores på ulike plattformer.

Landingssider for rekruttering fra Snitt Reklamebyrå

Å bygge landingssider for rekruttering kan være vanskelig, men vi er her for å hjelpe!

Fremhev bedrift og jobbfordeler

En landingsside kan være en fin måte å fremheve en spesifikk jobb, lokasjon og på samme tid ditt firma. Hvis du for eksempel ansetter i Oslo, kan du geografisk målrette jobbsøkere i det området. Du kan bruke en landingsside for raskt å fremheve alt om jobben, både informasjon om bedriften din og den spesifikke stillingen/rollen.

En kandidat kan enkelt få et overblikk over aktuelle stillingsannonser og hvordan det er å jobbe i bedriften din. Inkluder gjerne en video, anbefalinger fra ansatte, beskrivelse av firmaets bedriftskultur eller andre fordeler som gjør det spesielt å jobbe i bedriften din.

Lett å komme i kontakt med enkle skjema

En landingsside er et flott hjelpemiddel for å få informasjon om potensielle kandidater. En passiv kandidat kan være perfekt for jobben du prøver å fylle, men de er kanskje ikke klare til å gå gjennom hele søknadsprosessen. Med et kort skjema er det enkelt å samle viktig informasjon fra personer som er interessert i jobben din eller bedriften din: navn, e-post, telefon eller til og med legge til et alternativ for CV-vedlegg.

Skjemaet lar potensielle kandidater kontakte deg og gi deg en rask oversikt over hvem de er. Det gjøre det også enkelt for deg å følge opp interessante kandidater, og kontakte dem basert på hva de fylte ut.

Lett å dele og spore

Del landingssiden din på tvers av dine sosiale mediekanaler for å bli synlig for alle typer kandidater. Å dele landingssiden din på sosiale medier, kan få jobbene og bedriften din til nå aktive og relevante jobbsøkere. Du kan også se hvilke plattformer som gir best resultater ved å legge til sporingsbarometre i nettadressen.

Når du har gjennomført noen kampanjer, vil du enkelt kunne finpusse måldemografien din og utvide kandidatutvalget.

Riktig sporing og måling av dine landingssider og kampanjer, er noe vi i Snitt kan hjelpe med.

Tilknyttede tjenester

E-postmarkedsføring gir muligheter for å skreddersydde budskapet og lage treffsikre kampanjer.

Webdesign tilpasset mobil

Dine nye nettsider tilpasser seg selvsagt automatisk dagens og morgendagens skjermer. Mobil, tablet og desktop-skjermer. Mer om responsivt design

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må være universelt utformet. Vi sikrer en tilgjengelig side for alle brukere uavhengig av funksjonsevne.

Klargjort for søkemotorer

Du får en søkemotoroptimalisert grunnstruktur. Innholdet på nettstedet er likevel viktigst. Les mer SEO – Søkemotoroptimalisering.

Et samarbeid mellom

Et samarbeid mellom Snitt og North Consultants
La oss ta en prat

Er du klar til å ta å gå i gang med ditt prosjekt?

Avtal et møte nå ved å fylle ut skjemaet. Vi gleder oss til å høre mer.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser