Kreativitet + Forretningsforståelse = Effektive designkonsepter Levende visuelle identiteter Salgsutløsende design Kraftfulle, unike ideer

Ny eller fornyet merkevareprofil

Du trenger kanskje hjelp fordi:

Du er ny. Er du nyoppstartet og på jakt etter investorer? Akkurat sagt opp jobben for å følge drømmene dine?
Hvis du er ny, er Snitt klar til å synliggjøre din forretning.

Du stikker deg ikke ut. Fremhever du fremdeles klisjéer av slogans som “best på service?” Eller har du kanskje en generisk swoosh-logo?
Da er det på tide å innse virkeligheten. Hvis du ikke skiller deg ut fra mengden i dagens marked, kommer du i bakleksen.

Du har endret deg. Har din kjernekompetanse utviklet seg gjennom årene? Går bedriften gjennom en fusjon?
På et tidspunkt må merkevaren din ta igjen etterslepet. Vi hjelper deg med å komme gjennom den vanskelige fasen.

Merkevarebyggingstjenester

Du kjenner produktet, virksomheten og bransjen. Vi har tverrfaglig kompetanse på design og markedskommunikasjon. Sammen skaper vi et designkonsept som bygger din merkevare, skaper lønnsomhet og kaprer markedsandeler.

leverer noe av det viktigste du trenger, idéer. Ikke hvilke som helst idéer, men idéer som skal løse en konkret oppgave, få budskapet ditt ut til de du skal nå mest mulig effektivt.

Ide og konseptutvikling

Vi bruker nok tid på å forstå kundens verden: Hvem skal vi snakke til? Hvilke faktorer må vi ta hensyn til? Hva er gjort før – hva er det ingen har tenkt på?

Grafiske tjenester - Trenger du logo for ditt bedrift. Bli gjenkjent og skap sterk kommunikasjon.

Logodesign

Er du ute etter ny logo, eller vil kanskje fornye den gamle? Vi har lang erfaring med logodesign og har laget logo for en rekke bedrifter. Les om tjenesten

Designmanual med tydelige retningslinjer bygger sterke profiler

Profilmanual

Vi lager komplette, brukervennlige online profilmanualer som definerer logo, farger, fonter, bilder og grafiske elementer. Les om tjenesten

Vossabadet er resultatet av et folkeinitiativ som ble et av de største kommunale byggeprosjektene på Voss. Målet var å skape en merkevare som står på egne ben og reflekterer et bad som er åpent for alle. Merkevareprofilen har som medarbeiderene alltid et «Vossaglimt» i øyet.

Les mer om hvordan vi designet profilen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vossabadet er resultatet av et folkeinitiativ og er det største kommunale byggeprosjeket i 2017. Vossabadet skal bli en merkevare som står på eigne ben og reflektere et bad som er åpent for alle. Merkevareprofilen har som medarbeiderene alltid et «Vossaglimt» i øyet.

Les mer om hvordan vi løste prosjektet

Merkevareidentitet bygget på gode strategiske valg

Vi tror på kraften av å krysse ide og kreativitet med forretningsforståelse.