Styr merkevaren med e-postmarkedsføring og nyhetsbrev

Du trenger kanskje hjelp fordi

Du ønsker å starte med e-postmarkedsføring eller nyhetsbrev.

Er du klar til å ta steget inn i e-postmarkedsføring og nyhetsbrev, men usikker på hvor du skal begynne? Vi hjelper deg med å etablere din første e-postliste og designe innledende nyhetsbrev, slik at du kommer riktig i gang.

Du er allerede i gang, men føler at meldingene dine forsvinner i mengden.

Sender du e-post som aldri blir åpnet? Bruker du gamle, utdaterte e-postmaler som ikke fanger mottakerens interesse? Hvis dine e-postkampanjer drukner i havet av konkurrenters meldinger, er det på tide å revitalisere din tilnærming.

Dine lister vokser og trenger bedre segmentering.

Når listen din vokser, øker også behovet for å kommunisere mer målrettet. Har du en større kundebase med varierte behov og interesser? Snitt hjelper deg med å strukturere Mailchimp-kontoen og segmentere målgruppene.

E-postmarkedsføring / Nyhetsbrev pakker

Vi skreddersyr alle nyhetsbrev, men følgende er alltid inkludert.

Vårt team er til stede på hvert skritt av veien

MailChimp er vårt fore­trukne verk­tøy. Her designer vi kreative, iøynefallende e-postmaler som effektivt treffer målgruppen og er med å bygge merkevaren til din bedrift.

Du velger selv veien videre. Etter at vi har hjulpet deg i gang har du muligheten til å sette opp nyhetsbrev eller e-postkampanjer selv. Eller som mange velger, nemlig å sende manus til oss i Word og vi håndterer resten.

Oppsett av kampanjesystem

Kampanjesystemet optimaliseres for vellykkede utsendelser, med beste praksis og godt språk i skjematekster og bunntekst. Knappedesignet tilpasses bedriftens farger, og utsenderadressen verifiseres for korrekt levering og målgruppens nåværende kontaktinformasjon.

Håndtering av mottakslister

E-postmalen designes for å være appelerende og i tråd med din bedrifts profil. Den inkluderer engasjerende bilder/grafikk som vekker interesse og oppmerksomhet. Malen vil være responsiv, slik at den tilpasses og vises optimalt på alle skjermer.

Design av e-postmal/er

Mottakslister håndteres og lastes opp på en riktig måte. Og vi hjelper med at de følger personvernregler. Listene blir bearbeidet og opplastet for deg, og deretter tilpasses de ulike segmentene i din målgruppe. Vårt mål er å gjøre prosessen enkel og effektiv. 

Utsendelser

Spesielt den første utsendelsen håndteres av oss. En rapport genereres med detaljert statistikk, som antall mottakere, klikkrater og e-poståpninger. Du vil få innsikt i hvem som åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Tilknyttede tjenester

E-postmarkedsføring gir muligheter for å skreddersydde budskapet og lage treffsikre kampanjer.

Tekst, språk og innhold

Basert på ditt tekstutkast sørger vi for at teksten har den nødvendige informasjonen, med korrekt språk og med en passende tone og form, slik at du engasjerer leseren, formidler troverdighet og ikke minst bygger oppunder din merkevare.

Illustrasjon og bilder

Vi er designere og hjelper deg mer en gjerne med å illustrere eller visualisere dine nyhetsbrev med gode bilder. Det kan bidra til å tydeligjøre ditt budskap, bygge merkevaren og rett og slett gjøre dine utsendelser mer attraktive.

Statistikk og analyse

Du får rapporter som for eksempel viser hvor mange som mottok e-posten og klikket på din lenker. Du vil også få detaljert informasjon om hvem åpnet e-posten og hvor mange ganger innholdet ble lest.

Regelmessige utsendelser

Snitt Reklamebyrå kan stå som anvarlig og sørge for faste utsendelser. Flere av våre kunder foretrekke å jobbe tett med oss også for videre utsendelser. Dette kan være med å sikre regelmessige profesjonelle merkevarebyggende utsendelser i tett dialog med kunde.

Distribusjon i flere kanaler

Gjenbruk er også viktig i kommunikasjon og digital markedsføring. Det tar tid å skape innhold, så vi bruker det for det det er verdt. Vi bygger om e-posten som artikkel på din hjemmeside, på Linkedin samt dele opp teksten i mindre segmenter og publisere i sosiale media.

Landingsside

E-post kampanjen kan linkes direkte til en dedikert landingsside. Formålet kan for eksempel være å gi mer utfyllende informasjon, filer for nedlasting eller påmeldingsskjema til en event.

Over 15 års erfaring

sertifisering
La oss ta en prat

Er du klar til å ta å gå i gang med ditt prosjekt?

Avtal et møte nå ved å fylle ut skjemaet. Vi gleder oss til å høre mer.

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser