Enhetlig presentasjonsverktøy for kraftselskapet NTE

NTE toppbilde

Utfordringen

Den gamle malen var utdatert designmessig, vanskelig å bruke og for tung til å sende på e-post. De viktigste faktorene for kunden var å finne en leverandør som var gode på både design og den tekniske løsningen. Gode referanser og fornuftig pris var også avgjørende for at vi ble tildelt utfordringen.

nokkeltall 1500x660 1

Om kunden

NTE ble etablert i 1919 og har siden det vært en hjørnestein for kraft og krafttilgang i hele Trøndelag, og jobber for å gjøre regionen klimanøytral og digital. NTE har produsert vannkraft i 100 år og forsyner regionen med fornybar energi og andre energitjenester.

om kunden 1500x660 1

Løsning

Et bildebibliotek er integrert med malen, som selvsagt ivaretar riktige farger, skriftstørrelser og øvrige retningslinjer. I tillegg inneholder den mange ulike forsider tilhørende de ulike forretningsområdene.

I prosessen hadde vi to avklaringsmøter underveis med testgruppen i NTE for å sikre at vi var på rett spor iht. bestilling. Første utgave av malen ble så testet, evaluert og revidert før den nye malen nå er lansert internt.

Designkonsept

Designkonsept

Et kraftfullt og enhetlig presentasjonsverktøy for kraftselskapet NTE

Det er sikkert mange dyktige designere i Trøndelag, men NTE fant altså veien til oss i vest for å bidra med både design og teknisk løsning av ny presentasjonsmal. Den skulle lages i PowerPoint og tas i bruk av nærmere 400 kontoransatte. Malen skulle ha en «blå» tråd, et helhetlig og gjennomarbeidet design og være brukervennlig. Det strategiske målet er å fremstå som «ett NTE» internt og eksternt, uavhengig av hvilket av de fem NTE-selskapene som er avsender.

profesjonelle presentasjoner NTE case 2000x1080 1 1500x644 1

Oppsummering

“Wow, for en forbedring av presentasjonsmalen! Gleder oss virkelig til å ta den i bruk!”

Tilbakemelding fra NTEs testgruppe og ledergruppe

“Vi er strålende fornøyde med resultatet, og gjengen i Snitt er utrolig hyggelige og ryddige å samarbeide med!”
Mask group 2 1
Karianne G. Okkenhaug
HR-rådgiver - NTE

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser