Logo er moderne og passer godt inn i den grafisk profilen til Bacaplast

Bacaplast

Baca leverer plastfolieprodukter til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Baca holder til sør for Bergen og er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Beskrivelse

Det første bildet dine kunder får av deg og din bedrift er ofte via et visittkort, en annonse eller etter et besøk på din hjemmeside. Det er derfor svært viktig at førsteinntrykket fremstår profesjonelt og gir en god beskrivelse av hva bedriften driver med. Dette sikrer du deg ved en godt gjennomført grafisk profil.

Designkonsept

Baca´s grafiske profil består av logo, fargepalett, typografi og grafiske elementer som skaper selve rammen for merkevaren Baca. En god grafisk profil gjør det lett å kjenne igjen bedriften i ulike kanaler og sammenhenger. Ved bruk av riktig farge, typografi, logo og grafisk utrykk har Snitt utformet en grafisk profil som skaper et helhetlig utrykk som fungerende både på hjemmesiden, til trykksaker (visittkort, brosjyrer, annonser, plakater) profilerings- og reklameartikler, skilt og profileringsmatriell.

Stilren logo som del av grafisk profil for bacaplast

Nettside

Snitt har levert webdesign for Baca. Sammen med kunden har vi utviklet en moderne B2B rettet nettside der målet er å utbedre kjøpsprosess og gi detaljert og god informasjon om produktene. De enkelte produktsidene har et design som gjør det lett for kjøper å kontakte relevant selger og samtidig ivaretar den personlige relasjonen.

Webside design for alle skjermer
Bacas webside design er selvsagt responsiv og fungerer på alle skjermenheter. Den har en dynamisk forside som forteller om alle forretningsområdene og loser kundene enkelt inn på de respektive produktsidene. En god brukeropplevelse er helt essensielt for å gjøre websiden til en kanal som fremmer salg og hjelper brukeren til å finne relevant innhold på nettsiden.

Godt innhold og presise tekster
Produktkvaliteten fremmes gjennom bruk av gode bilder og videoinnhold samt gjennomarbeidede produktbeskrivelser og forskningsrapporter. Vi har også jobbet mye med eget innhold som presenteres i bl.a nyhetsartikler og casestudier. Nettsiden er godt synlig i organisk søk hos Google og produktsøk fører direkte til relevant produktside.

Design fremmer funksjonalitet
Selve designet av websiden er bygget på Bacas nye grafiske profil. Baca ønsket en fremtidsrettet og minimalistisk webside design. Med bakgrunn i dette har vi valgt å bruke lyse farger med gode kontraster på knapper og annen viktig informasjon. Ikoner i tillegg til ord er med på å understreke budskapet samt gi nettsiden et moderne formspråk.

Grafisk profil for Baca plast web design

Grafisk profil

Grafisk Profil:
Logo, fargepalett, grafisk element og typografi

Trykksaker:
Visittkort, rollup, posedesign og merkantile trykksaker

Merkantile trykksaker, nettside, visittkort som del av grafisk profil for Bacaplast
Baca plast grafisk profil - designet av reklamebyrå på vestlandet
Baca plast rollup - design av designbyrå i Bergen
Grafisk profil for Baca grønt punk pose

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser