Konseptdesign for ideell organisasjon -logo design av reklamebyrå på vestlandet

550

550 er ein ideell organisasjon der formålet er å laga aktivitetar og skapa engasjement i bygdene som ligg langs fylkesveg 550. Aktivitetane spennar frå konsert på Grimsnuten 1233 moh med Sigrid Moldestad og Sigbjørn Apeland til stunt med mystikk og maling i nattens mulm og mørke før Tour des Fjords 2015.

Arbeid Snitt har gjort for 550

Logo, konseptdesign, portalnettside inkludert kalenderapplikasjon og kampanjemateriell.

Designkonsept

Logo inspirert av eit dramatisk landskap
Sjå for deg at du køyrer på fylkesveg 550 og framfor deg skjer Hardangerfjorden seg inn i landskapet, vik etter vik. Tala 550 var utgongspunktet for logoen og siffera er snitta skrått nedover, nettopp inspirert av den vakre ferdselsruta langs fjorden.

550 logo - Logo design utført av reklamebyrå i Bergen og på Voss

Nettside

Responsiv nettside med spesiallaga kalender som visar aktivitetstiloda i Hardangerbygdene.

Konseptdesign for ideell organisasjon på vestlandet

Fargekart

Fargekartet er rikt, med stor variasjon. Inspirasjonen er dels henta frå fruktblomstringa i mai. Det uvanleg breie fargespekteret gjer profilen rom til å løfte fram ulike bygder, årstider eller tema ei rein moderne design med friske fargar.

550 på vestlandet - Norsk reiseliv på veslandet

Berikande lokale bilete,
original grafikk

Bileta skal vere berikande, originale og lokale med mennesker og aktivitet i fokus. Ved å presentere både kjende og mindre kjende motiv frå områda i og kring 550. Motiva tek utgangspunkt i menneske, kultur, natur og næring. I den rekkefølgja. Stripene i det grafiske elementet er tatt igjen frå logo for å vidare underbygge skjeringspunktet mellom fjord og fjell.

Web design av reklamebyrå på vestlandet

Trykksaker

Postkort som viser og reklamerer med lokale fine naturbilder. Det er også med grafiske elementer som følger den grafiske profilen og løfter produktet med å gjøre det mer spennende

Norsk natur på sitt beste - Designet av Snitt Reklamebyrå i Bergen og på Voss

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser