Profilering Bergen - Ny profilering for bedrift i Bergen

Designbriefen

Juletreselgerne er en tradisjonsrik bedrift fra Osterøy, drevet av familien Mjøs. De har i en årrekke vært å se i hele Bergensområdet i juletider og har byens største utvalg. Briefen beskrev en profilering i Bergen, som skal presentere en av byens mest profesjonelle utsalg. Videre skulle det designes en rekke trykksaker utformet etter den nye grafiske profilen, avisannonser og animasjon til Facebook-siden.

Ny logo for Juletreselgerne Mjøs - Ble utviklet under ny profilering

Profilkonseptet

Ved å bruke en håndskrevet typografi og en leken profilering fremmer vi det lokale og familiekjære som kjennetegner bedriften. Her møter du kjentfolk fra Osterøy som er stolt over produktet de selger. Myke linjer er brukt i design og i typografi for å skape den familiære varmen folk forbinder med høytiden. Vi har brukt en tydelig og gjenkjennbar stil i både logo, illustrasjon, typografi og layout.

Det nye fargekartet for Juletreselgerne Mjøs sin nye profilering
Profilering bergen - Familie bedrift
Profilering for kunde i bergen

Illustrasjoner

Illustrasjonene har enkle former som passer til alle flater og samtidig ikke oppleves forstyrrende sammen med tekst. Illustrasjon av familien, som tidligere har eksistert som grafisk element. (Se før og etter) er modernisert og redesignet for å passe inn i den nye profilen. Menneskene i illustrasjonen kan brukes sammen, hver for seg eller flyttes på. Alt etter hvilket format de skal passe inn i.

Illustrasjoner var en stor del av profilering for kunden i Bergen

Markedsmateriell

Profileringen skal være synlig fra tidlig i desember, da får husstander brosjyrer med målrettet budskap direkte i postkassene, med påfølgende annonser i lokalaviser. Profilen er videre synlig på hele kundereisen med banner på utsalgssteder, merkelapper på trær med anbefalinger og handleposer.

Profilering i Bergen - Flyers for bedrit
Bæreposene til Juletreselgerne Mjøs med nytt design fra den nye profileringen

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser