glode top 3000x1078 1

Utfordringen

Gløde er en sentral aktør i Bergen og omegn innenfor rekruttering til arbeidslivet. De såg behovet for nye hjemmesider som gir bedre informasjon om arbeidsmarkedstiltakene og hva bedriften tilbyr av tjenester og produkter. Sammen utvidet vi briefen til å også tydeleggjøre og visualisere for omverden hvem de er og hva bedriften står for.

glode slider 1

Workshop

Alt bedriften gjør og alle valg medarbeiderene tar reflekterer hvordan en bedrift er. Jobben til reklamebyrået er å kommunisere merkevaren, ikke å finne på den. Med dette som mantra gikk vi inn i en felles workshop hvor vi fikk innsikt til å skape autentisk markedskommunikasjon med et troverdig budskap i bunn.

Workshop med reklamebyrå ved design av ny nettside

Designkonsept

Med ett så sterkt egetnavn som Gløde, er det vanskelig å komme utenom varme og glød i designet. Gradert varm oransjefarge, åpne lyse flater og litt annerledes avrundede skrifttyper. Det inkluderende, helhetlige og personlege tilbudet, som mennesker som av ulike årsaker har falt utanfor arbeidslivet, har erfart i møte med veilederene skal virkelig skinne igjennom i designet.

Merkevare desiget før utvikling av nye nettsider for firma i Vestland

Bilder som gløder

I workshopen kom det fram et behov for unike, gode bilder som på de nye hjemmesidene viser møtet mellom mennesker og de mange suksesshistoriene som bedriten er med å skape.
Bilder med glød har vært en rød tråd i arbeidet til en av landets beste fotografer Francisco Munoz, så her var valget lett. Tid for magi!

Proffe nye hjemmeside med reklamefotograf

Nye hjemmesider

Siden bedriften tilbyr et vidt spekter av produkter og tjenester ville de nye hjemmesidene få mye innhold, for flere målgrupper. Riktig strukturering og smart navigasjonsdesign (menyer) ble derfor spesielt viktig. Ved å sikre god informasjonsflyt blir hjemmesiden intuitiv for brukeren og gir en god brukeropplevelse.

Ny hjemmeside for bedrift i Bergen
Nytt design av hjemmeside for Nordhordlandsbedrift
Nytt nettsted for bedrift i Bergen

Oppsummering

Merkevarebygging er en av våre spesialiteter. For Gløde visualiserte vi først det overordnede uttrykket som så ble førende for designet på hjememsiden. En sterk merkevare ser nå dagens lys på nett med skinnende fotografier av anerkjente Francisco Munoz.

Se de nye hjemmesidene i sin sin helhet her

“Snitt Reklamebyrå har gjort en strålende jobb med å få frem budskapet i et unikt nettsidedesign som vi nå stolt kan vise til våre samarbeidspartnere. Veldig kjekt å jobbe sammen med så flinke folk. Vi gleder oss til fortsettelsen.”
AFT Avdelingsleder Vibeke 2 2
Vibeke Prestmo
Avdelingsleder for AFT Gløde

Se flere av våre referanser

Kontakt

Å bygge en merkevare og markedsføre den er komplekst, men det trenger ikke være så komplisert. Snitt er her for å hjelpe deg som bedriftsleder eller markedssjef.

 

Fyll ut skjema under.
Vi kontakter deg innen 1-2 arbeidsdager.

Snitt Reklame referanser